Maja osula paljbu po Aneli zbog Janjuševe tragedije: Nazvala je bezdušnom

01.04.2024

23:24

0

Već neko vreme vode rat

Maja osula paljbu po Aneli zbog Janjuševe tragedije: Nazvala je bezdušnom
Maja Marinković - Copyright M.P./ATAImages

Takmičari "Elite" su danas birali ko je najbezdušnija osoba u okviru rijalitija, a svoju reč je imala i Maja Marinković.

Dotakla se i rivalke Aneli Ahmić, te istakla kako ona nije razumela na pravi način tragediju njenog momka Marka Janjuševića.

- Na prvo mesto ću da stavim Mionu, koja je ispala bezdušna prema Stanislavu, nije marila za emocije dečka koji je prema tebi bio korektan. Sada si i bezdušna prema Ša, pokušavaš da se rešiš njega - krenula je Marinkovićeva, pa nastavila još žešće, očekivano, prema Aneli.

- Druga osoba je Aneli, ona je bezdušna u odnosu sa Janjušem, smatram da nije svesna šta se desilo njemu. Videla sam Janjuša kako plače, ona je sedela pored njega, ja sam rekla: "Razlika između mene i vas je što se ja ne sladim tuđim suzama". On je za nijansu bolji čovek od nje, i ja sam bila odvratna, ali mislim da si jako loša osoba, Aneli -  opisala je Maja, koja se dotakla i Uroša Stanića, spomenuvši njegov odnos sa ocem.

ATA Images/M.M.
Janjuš, Aneli Ahmić

 

 

- Treća osoba je Uroš Stanić, mislim da si bezdušan prema svom ocu, ne možeš da kažeš da mrziš osobu iz čijeg si tela nastao, smatram da si bezdušan i prema Janjušu koga si pljunuo u lice... - rekla je Maja. 

Podsetimo, Marinkovićeva je ranije bila u burnom emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. U okviru "Zadruge" 2021. godine, imali su žestoke svađe, kao i lomove.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Marinković, Aneli Ahmić

 

Sa Janjuševom sadašnjom devojkom ne slaže se od dolaska u "Elitu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike