Iz Aneli Ahmić isterivali đavola! Oglasio se hodža: Izgledala je kao razjareni bik!

13.02.2024

12:01

0

Autor: N. M.

Njega je ugostio Dejan Dragojević

Iz Aneli Ahmić isterivali đavola! Oglasio se hodža: Izgledala je kao razjareni bik!
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Efendija Mehmedalija Karamujić otkrio je detalje isterivanja "đavola" iz aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, o čemu je prvobitno pričao i njen bivši partner Asmin Durdžić.

U prvoj emisiji Dejana Dragojevića, “D-Cast” na televiziji "Hype", gost je bio upravo hodža Mehmedalija Karamujić koji je otkrio da je vršio egzorcizam nad Aneli Ahmić.

Kako je naveo, Aneli je imala problem, te se sa svojim suprugom obratila Karamujiću. Međutim, Aneli tvrdi da je Asmin Durdžić imao probleme, dok on tvrdi drugačije.

Podsetimo, hodža se pominjao u rijalitiju prvi put baš od strane Dejana Dragojevića, a sada su nakon pet godina seli jedan naspram drugog i popričali o svim detaljima ali i o veri.

Printscreen Youtube/Hype TV
Mehmedalija Karamujić

Hodža je bio u domu Aneli i Asmina te je u emisiji “D-Cast” večeras opisao da je Ahmićeva imala problem:

- Tamo sam zatekao ženu koja je izgledala kao razjareni bik. I onda dolazi do reakcije i javlja se muški glas - opisivao je Mehmedalija u najavi emisije.

Gost je takođe jasno rekao da je on bio taj koji je otišao u dom Aneli i Asmina, kao i da je Aneli ta koja je imala problem, te da je “odreagovala” kada je krenuo da čita molitve, što bi značilo da je imala nečastive sile u sebi.

Voditelj Dejan Dragojević je lično bio javno osuđen zbog primanja vere, o čemu je i govorio u svom podkastu.

Printscreen/Youtube/HYPE TV ATAImages/Antonio Ahel
Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

Celu emisiju Dejana Dragojevića gledajte u 21h na Hype tv i youtube kanalu Hype tv, kada će hodža ispričati sve detalje egzorcizma iz Aneli. Večeras je otkrivena istina koja se krije godinama.

Da li su se Aneli i Asmin venčali? Da li uopšte Mehmedalija ima ta ovlašćenja? Saznajte u emisiji “D-Cast” Dejana Dragojevića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike