Asmin tvrdi da je Sita zapalila automobil Takija Marinkovića! Majin otac se oglasio: Sve sam prosledio policiji!

23.02.2024

18:12

0

Autor: M. V.

Taki je šokirao pričama koje je čuo o Siti

Asmin tvrdi da je Sita zapalila automobil Takija Marinkovića! Majin otac se oglasio: Sve sam prosledio policiji!
Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Asmin Durdžič nastavlja da iznosi šokantne navode na račun Site Ahmić, sestre njegove bivše partnerke Aneli Ahmić, a sada je umešao i Radomira Marinkovića Takija.

Naime, on je optužio Situ kako je zapalila Takijev automobil pre nekoliko meseci, zbog čega je otac Maje Marinković bio veoma uznemiren.

Taki je otišao u policiju posle Asminovog Insta storija.

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogovotovo kada je Sita u pitanju. Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično - napisao je Durdžić i dodao:

Instagram printscreen/ alibaba_alibabic
 

 

- Tako Taki, da znaš, Sita Ahmić ti je auto zapalila u nadi da ućutka Maju u "Eliti", da bi pomogla Sraneli sa time!

Marinković je u odgovoru medijima naveo šta je sve čuo o Siti Ahmić.

- Baš sam zatečen što bi se reklo. Uopšte mi nije prijatno zbog ovoga što sam pročitao. Moram samo da vas podsetim da je Sitina i Anelina majka za Novu godinu dolazila i slikala se ispred Stanijine kuće i govorila neke ružne reči. Ivan Marinković je u rijalitiju rekao da je Aneli svojoj najboljoj drugarici prošle godine u Sarajevu zapalila džipa. Niko od komšija ne sme da kaže ružnu reč za njih jer se bave sumnjivim poslovima i ljudi se plaše zbog toga. Ne znam ko je meni zapalio automobil, ali istog trenutka sam ovo sada prosledio policiji, ljudima koji rade na tom predmetu. Ako je to istina, uopšte se ne osećam bezbedno, a plašim se i za moju ćerku kada bude izašla iz rijalitija - izjavio je Radomir za Informer.

YouTube
Asmin Durdžić, Sita Ahmić

 

Podsetimo, u javnosti je nedavno isplivao intimni snimak Asmina, koji je naveo da mu je tada partnerka upravo bila Sita, koja je sve demantovala i pripretila tužbom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike