Ivan Marinković nikad iskrenije o Miljani Kulić i njihovom sinu Željku: Nikada je nisam voleo i porodicu nismo planirali!

24.03.2024

13:40

0

Autor: M. G.

Gledao je, kaže, „kako da pobegne, a dete je ostalo"...

Ivan Marinković nikad iskrenije o Miljani Kulić i njihovom sinu Željku: Nikada je nisam voleo i porodicu nismo planirali!
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako imaju sina, te i trenutno borave zajedno u Beloj kući „Zadruge", Ivan Marinković i Miljana Kulić baš nisu u dobrim odnosima. Govoreći na tu temu na rijaliti imanju u Šimanovcima, on je ponovo uspeo da preko svega još i razbesni javnost istakavši - kako njihov naslednik nikada nije bio planiran, te da je u jeku čitave te priče on samo gledao kako da što dalje ode. 

- ...Pitanje za sve koji su bili sa Miljanom Kulić u bilo kakvoj emotivnoj vezi: zašto joj pravite decu, zašto ste s njom u vezi i zašto živite kod nje? - upitao je Lepi Mića i tako pokrenuo polemiku. 

Lepi Mića, ATAImages/Antonio Ahel
 

Marinković se sam javio da odgovori i to rečima:

- Evo, da ti ja odmah odgovorim, pošto sam joj ja napravio dete. Nije baš bilo planski, evo, neka sam je i iskoristio... Niti smo planirali porodicu, nisam planirao da živim sa njom. Mene moraš da izuzmeš; jesam joj napravio dete, ja sam gledao da pobegnem, dete je ostalo - istakao je on, pa ostavio u šoku sve svoje cimere. 

- Tvoja odgovornost je najveća baš zbog toga - kazao mu je onda Mića. 

- Nemam više odgovornosti prema njoj koja me tako vređa, ja nju nikada nisam voleo. Napravili smo dete, nisam je voleo, imam odgovornost prema detetu, ne prema njoj - tvrdio je Marinković, a kako je to sve izgledalo pogledajte na snimku koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike