Bivši rijaliti učesnik se našao usred terorističkog napada u Moskvi! Manuel zabrinut: Čuo sam sirene i video policiju

22.03.2024

22:21

0

Sutra bi trebalo da otputuje u Dubai

Bivši rijaliti učesnik se našao usred terorističkog napada u Moskvi! Manuel zabrinut: Čuo sam sirene i video policiju
Manuel Stojanović - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga

Bivši učesnik Velikog brata i sportski menadžer Manuel Stojanović, trenutno se nalazi u Moskvi, gde je izvršen teroristički napad u kojem je mnogo ljudi izgubilo živote.

On je ispričao kako je sinoć prisustvovao fudbalskoj utakmici u glavnom gradu Rusije, a sada se oseća jako zabrinuto zbog novonastale situacije.

- Pre tri dana sam stigao u Moskvu. Juče sam bio na utakmici Srbija-Rusija, a večeras me je sačekala užasna vest. Sutra treba da putujem za Dubai. Nadam se da ću se vratiti da se neće zatvoriti aerodrom i da se neće desiti još nešto. Naravno da mi nije svejedno. - ispričao je na početku Manuel.

Opisao je i gde je tačno boravio kada je došlo do pucnjave u dvorani „Krokus siti hol“ na severozapadu Moskve.

Printscreen „Zadruga"
Manuel Stojanović

 

- U trenutku kada se to dogodilo ja sam bio na poslovnom sastanku u hotelu gde sam odseo i odjednom su mediji obaveštavali šta se dešava. Čuo sam sirene i video policijske automobile. Pratim šta naši mediji izveštavaju. Nije mi jasno šta se dogodilo, zatečen sam kao i mnogi. Obezbeđenja ima na svakom koraku. Prijatelji iz Moskve su mi rekli da nikome nije jasno kako se to desilo na koncertu poznate grupe kada je bezbednost ovde u Moskvi kada su javni događaji u pitanju na visokom nivou- rekao je Manuel za Kurir.

Podsetimo, Stojanović je u Velikom bratu učestvovao 2009. godine, a ovaj rijaliti mu je, prema pisanju medija, bio odskočna daska. On živi i radi u Dubaiju i zarađuje velike svote novca. Kad je reč o privatnom životu, nedavno je postao otac jednog dečaka.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike