Rijaliti učesnik koji je ubio majku sada preti bivšoj devojci! Ona se oglasila i otkrila morbidne detalje

08.03.2024

15:01

0

Autor: M. V.

Posle izlaska iz zatvora pretio je i baki

Rijaliti učesnik koji je ubio majku sada preti bivšoj devojci! Ona se oglasila i otkrila morbidne detalje
Antal Skendžić - Copyright Facebook/Antal Skendžić

Devojka nekadašnjeg učesnika "Velikog brata" Antala Skendžića, Jelena Teodorova, prijavila ga je za nasilje i preteće poruke koje je navodno dobila. Njih dvoje raskinuli su pre mesec dana.

Jelena je posle incidenta otišla kod familije u naselje Ašanja, a navodi se kako je u toku dana primila uznemirujuću poruku od Antala.

Facebook/Antal Skendžić
Antal Skendžić

 

- Jelena, ku**etino. Šta me prijavljuješ policiji? To je između nas, nema policija šta da traži. Sledi kazna. Žrtvovaću te kao kokošku, po starodnevnim ritualima plemena Maja. Sahraniću te živu pored tvoje Zorice. Sa mnom se niko ne zaje*ava. Pustiću ti krv da natopi zemlju i opere sramotu koju si mi nanela. Dolazim večeras u Ašanje. Neće te spasiti ni Bog, ni policija. Umrećeš - navodno piše u poruci, koju je Antal poslao Jeleni putem Fejsbuka, prenosi "Informer".

Ko je Antal Skendžić

 

Antal Skendžić posle učešča u "Velikom bratu", usmrtio je majku Rozaliju, i dobio kaznu zatvora od deset godina. Mediji su pisali i kako je, nakon što je izašao u zatvora, otišao u dom svoje bake u Lukinom Selu kraj Zrenjanina, te uz pretnje tražio nasledstvo.

Facebook/Antal Skendžić
Antal Skendžić

 

Posle njene prijave policiji, boravio je mesec dana u zatvoru. Mediji su prenosili i kako je navodno upućivao pretnje i svom dečku, Danielu Pinteru, koji je potom navodno pobegao u Nemačku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike