Brat rijaliti učesnice tvrdi da je Ivan Marinković bio intiman sa muškarcem: Bio je pijan, napadao ga je na žurki

13.02.2024

08:13

0

Ovo se zadrugaru neće dopasti

Brat rijaliti učesnice tvrdi da je Ivan Marinković bio intiman sa muškarcem: Bio je pijan, napadao ga je na žurki
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivan Marinković je deo rijalitija "Elita", kao i Žana Omnia, sa kojom je on imao sukob. Sada se oglasio njen brat koji je izneo šokantne tvrdnje na Marinkovićev račun.

Naime, Žana je rekla da zna da je Ivan imao intimne odnose sa izvesnim frizerom, a sada je njen brat to i potvrdio.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

- Ja Elitu slabo pratim, ali od kad su krenule svađe sa tim polučovekom moraću da ti kažem sledeće, znam tog propalog fudbalera. Išli smo zajedno u osnovnu školu Starina Novak, samo sam ja malo mlađi ali svakako me svi znaju u tom kraju jer tu i živimo ceo život. Znam da je ceo život uzimao na kamatu i da je kockarčina ozbiljna, znam za njegovu aferu sa nekim muškarcima jer moj drugar je bio svedok da je napadao na toj žurki privatnoj davnih dana nekog momka i da su imali s**s - rekao je Žanin brat na početku, a onda je šokirao tvrdnjama.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Žana Omnia

- On je bio tad u katastrofalnom stanju (pijan i ko zna još na kojim lekovima). Uglavnom taj frizer će se odazvati da ispriča tačno kako se sve izdešavalo, a što se tiče Marinkovića mislim da ima m**a čim može da izmišlja i priča o Žani takve stvari. A iskreno mi ne igramo rijaliti napolju, bojim se da Marinković može da se oklizne na dve kore od banane, spominje neke ljude i vređa a ne poznaje ih. Ali dobro opet kažem sve će se videti ko je ko kad se završi rijaliti. A što se tiče frizera, sam će da potvrdi sve to jer je to stvarno istina. Drago mi je da sam imao priliku da demantujem propalog fudbalera i klošara iz kraja. Inače Žana se zove Žana, a to što lupetaju samo izmišljaju, ima rodni list gde možete da se uverite, na Vidikovcu ima stan i na Zvezdari 1, na Kopaoniku jedan apartman i kuću na Kosmaju mislim o čemu priča taj polučovek?! - otkrio je Žanin brat za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike