"Imam ceo snimak, vidi se Sitino lice!" Asmin Durdžić nastavlja da proziva svastiku zbog intimnog sadržaja! Ona mu uzvratila udarac

22.02.2024

23:25

0

Autor: M. V.

Ahmićeva je uverena da je Asmin bio u krevetu sa muškarcem

"Imam ceo snimak, vidi se Sitino lice!" Asmin Durdžić nastavlja da proziva svastiku zbog intimnog sadržaja! Ona mu uzvratila udarac
Asmin Durdžić - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Asmin Durdžić šokirao je javnost intimnim snimkom na kojem je u akciji sa nepoznatom ženom, i sada preti da će poslati ceo sadržaj, kako bi dokazao da je drugi akter istog njegova svastika Sita Ahmić.

Sita, odnosno sestra Aneli Ahmić sve ovo demantuje i kaže kako je Asmin patološki lažov.

- Nisam ja taj koji je dao snimak u medije. Mislim da ga je dala sama Sita. Prijatelji nisu, već sam ih kontaktirao. Video je nastao pre dve godine u jednom beogradskom hotelu i Sita tačno zna gde se on nalazi. Ona je na snimku i ako me Sitica bude tužila, naravno da imam dokaze da je na njemu ona. Imam ceo snimak, na kome se vidi njeno lice, ali to ću na sudu da pokažem, ukoliko uopšte bude tužila, jer, poznajući njen novčanik, može da plati samo vožnju do sledeće stanice - rekao je on i dotakao se Sitinih reči da devojka sa snimka liči na transrodnog muškarca.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Sita Ahmić

 

- Pa, ona liči na transrodnog muškarca. Zna odlično ko je bio u sobi i ona je htela da se snima. Njoj imponuje kada gleda svoje snimke. Da želim, mogao bih da vratim i Situ i Aneli za dve sekunde - kaže Durdžić za Informer.

Anelina sestra mu nije ostala dužna.

- Čovek laže, on je patološki lažov. On ako ima snimak neka ga pusti slobodno. On ima snimak na kojem nisam ja, već mu u krevetu leži muškarac. Ono telo koje je prikazano na fotografiji nije moje. Ja sam pokazala sve moje tetovaže i vidi se da to nisam ja. Bedno mi je da dokazujem da to nisam ja, jer u to niko ne veruje, ali eto ja sam pokazala na slikama sve svoje tetovaže jer ih imam dosta i na leđima i na rukama. Demantovala sam ga i uverena sam u to da je ono sa njim bio neki muškarac u krevetu. Ne mogu da dođem sebi kad vidim kakve sve fetiše ima i na šta je sve spreman - ispričala je Sita za Informer.

Hype TV Screenshot
Asmin Durdžić

 

Podsetimo, Durdžić je dospeo u medije zbog njegovog skandaloznog odnosa sa Aneli Ahmić, sa kojom ima ćerku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike