Asminu preti pet godina robije zbog svastike! Tvrdio da su zajedno na intimnom snimku, Sita ga tužila

21.02.2024

16:16

0

Autor: M. V.

Anelina sestra kaže da Asmin ipak nije poklonio ništa ćerki

Asminu preti pet godina robije zbog svastike! Tvrdio da su zajedno na intimnom snimku, Sita ga tužila
Asmin Durdžić, Sita Ahmić - Copyright YouTube

Asmin Durdžić izaziva kontroverze otkako mu je bivša partnerka Aneli Ahmić u "Eliti", a nedavno je isplivao i intimni snimak na kojem seksualno opšti sa, kako je naveo, njegovom svastikom Sitom Ahmić.

Na videu navodno se vidi kako je Durdžić u akciji sa nepoznatom ženom, dok njegovi drugari sve to gledaju. Sada se oglasila Sita, koja je demantovala da je imala takvu vrstu odnosa sa čovekom, sa kojim vodi rat već neko vreme. Ona je rešila da slučaj reši putem suda.

- Tužiću ga. Celo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo kazneno delo i da se odgovara kaznom zatvora - rekla je Ahmićeva na početku.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Sita Ahmić

 

Usput je dodala i kako Asmin nije kupio poklon ćerki koju je dobio iz veze sa njegovom sestrom Aneli.

- Ovo što je uradio je teško kazneno delo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon detetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovde zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće... Svi su mi izašli u susret, svi se saosećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više "rekla-kazala". Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: "Platili smo ti, treba da budeš sa nama celu noć" - rekla je Sita, dodavši da zna koliko dugo može Durdžić da bude u zatvoru zbog optužbi.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Asmin Durdžić

 

- Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina - istakla je Sita za Informer.

Podsetimo, Durdžić je dospeo u medije zbog njegovog skandaloznog odnosa sa Aneli Ahmić. Otkako je ona u rijalitiju "Elita", Asmin iznosi šokantne navode i o njihovoj ćerki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike