Paula Hublin na leđima MMA borca! Golišava fotografija privukla ogromnu pažnju javnosti: Priča se da neverovatno liči na Filipa Đukića!

12.02.2024

21:21

0

Autor: M. G.

Nose isto ime, takođe, a i obojica su ljubitelji tetovaža

Paula Hublin na leđima MMA borca! Golišava fotografija privukla ogromnu pažnju javnosti: Priča se da neverovatno liči na Filipa Đukića!
Paula Hublin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Oko Paule Hublin nedavno se podigla ogromna prašina, pošto se pročulo da je raskinula veridbu s Filipom Đukićem. Sada, ona je ponovo u fokusu - ali zbog Filipa Lokasa, s kojim je ispozirala za „selfi" oslanjajući se na njegova gola leđa. 

Detalje susreta kada je ova fotografija s njenih Instagram „storija" nastala nije otkrivala. Sve što je rekla bilo je: „Uskoro". Fanovi, međutim, brzo su započeli razgovor o tome kako im, između ostalog, ovaj mladić i njen bivši verenik neverovatno liče. 

Paula Hublin i Filip Lokas, Instagram screenshot / paula_hublin
 

Oni, takođe, nose i isto ime, a obojica su i, očigledno, ljubitelji tetovaža. 

Podsetimo, Paula i Filip Đukić su, prema njegovim rečima, posle rastanka ostali u dobrim odnosima. 

„Bilo nam je lepo..."

Paula Hublin i Filip Đukić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru, ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza, stvarno nam je bila lepa - istakao je skoro on, pa dodao:

- Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Sada mi je lakše. Ja sam ostao u stanu koji smo iznajmljivali zajedno, ona se vratila u Zagreb - zaključio je onda za „Srbiju Danas". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike