Filip Đukić otkrio razlog raskida sa Paulom Hublin: To mi je bila najlepša veza, niko nikoga nije prevario

23.01.2024

11:26

0

U početku mu je bilo teško

Filip Đukić otkrio razlog raskida sa Paulom Hublin: To mi je bila najlepša veza, niko nikoga nije prevario
Filip Đukić i Paula Hublin - Copyright ATAImages/ A.A.

Bivši rijaliti učesnici, Paula Hublin i Filip Đukić raskinuli su veridbu pre nekoliko meseci nakon skoro dve godine veze. Krah njihove ljubavi mnoge je iznenadio, a Filip se sada oglasio za medije, te priznao da su se rastali u korektnim odnosima. 

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru, ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza, stvarno nam je bila lepa - rekao je Filip.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Takođe, uprkos spekulacijama, on tvrdi da razlog za razlaz nije prevara i dodaje da ga i dalje sve u kući podseća na Paulu. 

- Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Prošlo je mesec i po dana. Sada mi je lakše. Izmislio sam neke svoje terapije, tuširam se hladnim tušem svako jutro. Ja sam ostao u tom stanu koji smo iznajmili, ona se vratila u Zagreb. Tako da, normalno je da je se setim u tom stanu. Gledam krevet, gledam stvari, gledam psa, čak je i miris ostao... Ali mi je drago jer sam morao odmah da se suočim - otkrio je Filip za Srbiju Danas.

Podsetimo, bivši verenici uveliko su najavljivali venčanje kada je usledila šokantna vest o njihovom raskidu, a o čemu je Filip obavestio javnost putem Instagrama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike