Sa 18 godina snimala filmove za odrasle! Ispovest Anđele Veštice: Tako sam postala javna ličnost

08.02.2024

12:28

1

Autor: N. M.

Ona je govorila i o brojnim estetskim korekcijama i zašto nije zadovoljna

Sa 18 godina snimala filmove za odrasle! Ispovest Anđele Veštice: Tako sam postala javna ličnost
Anđela Veštica - Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Kontroverzna starleta Anđela Veštica otvorila je u dušu o svom zanimanju, te priznala da je učestvovala u snimanju filmova za odrasle. Kako i zašto je ona postala javna ličnost, starleta je iskreno pričala u emisiji "Pretres".

Printscreen Youtube/Hype TV
Anđela Veštica

- Napravila sam jednu kardinalnu grešku sa 18 godina i snimila par nekih filmova za odrasle, tako sam ja zapravo i postala javna ličnost. Izrazila sam želju za tim, ne znam ko je mene spojio sa tim čovekom, otišla sam tamo, snimila par komada… Veruj mi, nisam razmišljala, bila sam dete tada, deca ne koriste mozak tada - rekla je voditelju i autoru emisije Stefanu Usiljaninu.

Brojne operacije

Kako je nastavila da se slika za društvene mreže, nastavila je i u svojoj ispovesti da priča o svojim estetskim korekcijama, priznajući da joj se ne sviđa kako izgleda u licu.

Printscreen Youtube/Hype TV
Anđela Veštica

- Uradila sam kukove, zapravo jedan transfer masti, jer je imam dosta. Htela sam da dobijem  izgled užeg struka, a većih kukova. Sve to mi se dopada, volim kako je ispalo, ali što se lica tiče, tu je skroz neka druga prića - ptiznala je Anđela, a zatim precizirala.

Printscreen Youtube/Hype TV
Anđela Veštica

 

- Što se lica tiče, mislim da je trebalo mnogo manje intervencija nego što sam danas uradila. Jagodice sam prepumpala, trebalo je da ostanu manje i tu je sad jedan filer koji je trajan, ne može da se skloni tek tako, da se istopi. Nosem sam zadovoljna. Nisam htela da izgleda kao skakaonica, kao što devojke danas traže. Meni je baš lep. Imala sam problem i sa usnom, kada sam nešto prepravljala, pa sam morala posle da popunjavam neravnine - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike