Menadžer Džale i Bube zavodio starlete i učesnice Zvezda Granda: Anđela Veštica tvrdila da je Šmrkova bivša pucala na njih!

20.09.2022

09:58

0

"Pokušala je da nam namesti drogu..."

Menadžer Džale i Bube zavodio starlete i učesnice Zvezda Granda: Anđela Veštica tvrdila da je Šmrkova bivša pucala na njih!
Anđela Vesštica Šmrk - Copyright Foto: YouTube/Digital Daily TV/TV Pink

Admir Arnautović Šmrk, javnosti poznat i kao menadžer repera Bube Korelija i Džale Brata, uhapšen je po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Naime, kako se navodi, službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli su akciju u kojoj su Šmrka lišili slobode dok je za licem A. M. rođen 1985.g. raspisana operativna potraga obzirom da nije zatečen na adresi stanovanja.

Ime Amir Arnautović pominje se uz kontroverzni dvojac Buba Koreli i Džala brat a dovođen je u vezu sa mnogim starletama.

Tako, Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica potvrdila je vezu sa njim i javno je pričala kako je njegova bivša supruga pucala na njih.

U poslednje vreme Šmrk se povezuje sa bivšom učesnicom Zvezda Granda Antonijom Čekez sa kojom je u navodnoj emotivnoj vezi. Anđela je tada za medije ispričala da se nalazila u frizerskom salonu kad je Arnautovićeva otvorila vatru na njenog budućeg muža.

- Pokušala je da nam namesti drogu, ali ju je, na sreću, Admir video i izbacio iz salona. Dok ju je izbacivao napolje, izvadila je pištolj i počela da puca na njega. Bila sam na spratu i, kad sam čula pucnje, pokušala sam da dođem do Admira, ali zadržale su me radnice. Ta žena je ispalila devet metaka na nas, jedan je pogodio Admira u nogu, a mene nijedan - izjavila je Mitkovski za i dodala da su Admir i Emina razvedeni.

Antonija se prošle godine takmičila u ovom popularnom šou programu i bila je jedna od favorita za pobedu ali je malo pre finala odustala.

Printscreen/Instgram/antoniettecerkez
 

Njeno ime takođe se pominjalo i u Zadruzi 4 kada je Rijalda optužila Kenana da je prevario upravo sa njom.

Zanosna Bosanka u poslednje vreme je nastupala po diskotekama a "tezge" joj je ugovarao menadžerski tim Bube i Jale.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike