Ana Korać na prvom letovanju sa sinom: Priznala zašto krije partnerov identitet i da li joj fali stil života koji je ranije živela (FOTO)

24.06.2023

17:16

0

Majčinstvo je promenilo iz korena

Ana Korać na prvom letovanju sa sinom: Priznala zašto krije partnerov identitet i da li joj fali stil života koji je ranije živela (FOTO)
Ana Korać - Copyright Instagram printscreen/ana_korac

Starleta Ana Korać preko noći promenila je život iz korena, povukla se sa javne scene i rijalitija, zatrudnela, rodila sina i posvetila porodičnom životu, u čemu maksimalno uživa.

Sada je porodično otputovala na odmor, a sa partnerom i naslednikom uživa na Hrvatskom primorju, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Tim povodom se oglasila i otkrila kako se snalazi na prvom putovanju sa bebom i koliko se letovanje promenilo u odnosu na prethodne godine kada je uživala u noćnom provodu i žurkama.

- Ovo je definitivno najbolje letovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svaki dan u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da sledi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama da što pre krenemo do mora - počela je Ana.

Krije partnerov identitet

Na svom Instagramu često se pohvali porodičnim fotografijama, međutim, svom partneru uvek sakrije lice raznim emotikonima. Sada je otkrila zbog čega to radi.

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno - priznala je poznata Ivanjičanka.

Instagram printscreen/ana_korac
Ana Korać sa mužem i sinom

Više se ne slika provokativno

Iako ističe da se zalaže za prave vrednosti, Ana neretko zna da objavi i pokoju provokativnu fotografiju. Ipak, starleta kaže da je taj period njenog života iza nje.

- Da razjasnimo i to. Ni na jednoj fotografiji nisam provokativna, već nasmejana i srećna što svakome želim da bude. Pročitala sam negde da sam pokazala donji veš. Na primer to je laž. Pokazala jesam, ali kupaći kostim. Zbog čega ljudi žele da okrenu stvari i da me prikažu u lošem svetlu, to je pitanje za njih. Jako je ružno i nekulturno degradirati javne ličnosti u lošem kontekstu. Mnogo puta sam na svojoj koži osetila nepravdu i poniženje ničim izazvano.

Sa izabranikom želi da dočeka starost

Koraćeva se osvrnula na stil života koji je ranije živela, pa otkrila da li joj to nedostaje.

- Naravno da ne. Ima li šta lepše od toga da u mojim godinama pronađeš čoveka sa kojim želiš da dočekaš starost i da se plod te ljubavi svaki dan budi uz vas. Uvek sam iskreno i otvoreno odgovarala na svako pitanje jer nemam šta da krijem. Volim da izgledam lepo, treniram, vodim računa o ishrani i najvažnije brinem o detetu i porodici. Ne mogu da mi nedostaju izlasci, putovanja jer sve to imam i sada samo sa osobom koju volim - zaključila je Ana Korać, prenosi Kurir.

Instagram printscreen/ana_korac
Ana Korać

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike