Oglasio se Janjuš nakon što je bratu dao 40 dana: Rijaliti učesnik otkrio gde je Ena i kada se očekuju rezultati obdukcije

02.02.2024

21:06

0

Autor: M. J.

Teško mu padaju susreti sa porodicom

Oglasio se Janjuš nakon što je bratu dao 40 dana: Rijaliti učesnik otkrio gde je Ena i kada se očekuju rezultati obdukcije
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Janjušević Janjuš danas je sa svojom porodicom obeležio pomen, odnosno 40 dana od smrti njegovog mlađeg brata Mihaila.

S obzirom na to da je reč o iznenadnoj smrti zbog koje je privremeno i napustio rijaliti, Janjušu je još uvek teško da se pomiri sa istinom.

- Osećam se isto kao što sam se osećao kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

Njegova ćerka Kruna bila je danas uz porodicu, ali nije izlazila na groblje, već je ostala u kući.

- Ona je moj sjaj uvek, ona je uz mene uvek i ja ću biti uz nju. Znači mi i kada god je budem video, biće mi lakše. Lepo si to rekao, ona je sjaj u ovoj teškoj situaciji.

Iako je Janjuševa bivša žena Ena bila uz njega na sahrani, danas se nije pojavila na groblju.

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj gori, ne bih da pričam previše o tome.

Već večeras on se vraća u "Elitu", a gde mu je najveća podrška partnerka Aneli Ahmić.

Youtube screenshot/ Zadruga
 

- S obzirom da proživljavam teške trenutke, možda je moj teži, njen malo lakši, ali su generalno teški, ja sam uz nju, ona je uz mene i onako na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim, neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim, možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim.

Na kraju, Janjuš je pomenuo da se još uvek čekaju rezultati obdukcije.

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo.

(Pink)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike