Janjušu tragedija promenila život! Neće više u rijaliti, želi da se posveti ćerki

16.01.2024

18:14

0

Autor: M. J.

Kruna je porasla i potreban joj je otac

Janjušu tragedija promenila život! Neće više u rijaliti, želi da se posveti ćerki
Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš doživeo je veliku porodičnu tragediju kada je pre mesec dana njegov mlađi brat izvršio samoubistvo. Naime, on je i dalje pod šokom zbog svega što se desilo i nije mu poznato šta je uticalo na ovu odluku. 

- Ja se sa mojim Mihajlom nikad nisam posvađao, sa ovim srednjim i ako smo istina generacija dosta više smo se svađali, Mihajlu nikad ružnu reč nisam rekao i to mi sad sve prolazi kroz glavu, tu nema pravila. Šta sam sve u životu radio i gde sam išao, nikad nisam bio u teškim problemima, mene su se uvek plašili, brinuli se za mene, ali za njega se niko nije brinuo, nije bio taj tip. Ali eto, nikad ne znaš ko je u kakvim problemima i šta je kome u mislima - rekao je.

Printscreen „Zadruga Official"
 

Tokom razgovora sa cimerima, Janjuš je otkrio i da više ne planira da učestvuje u rijalitijima, iako je postao jedan od najpopularnijih igrača. 

- Treba do leta da mu napravimo spomenik, muke su to, neko sa normalnom platom to sve ne bi mogao da isfinansira. Ne planiram da više ulazim u rijaliti, ćerka mi je velika već i stvarno moram malo više vremena da provodim sa njom - rekao je Janjuš.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Janjuš je ostalim ukućanima rekao da ga je ovaj tužan događaj mnogo čemu naučio. 

- Mi kao ljudi smo jako samoživi. Sećam se, kao mlađi odem u grad, nije mi jasno što me čekaju do rane zore da se vratim. Kad sam postao otac, shvatio sam šta je briga. Vi ovde mislite da ste pametniji od svih, a niste ni svesni šta je život, a prvi ja. Prvi sam bio samoživ stotinu puta. Shvati čovek da je pogrešio kad uvidi da je porodica najvažnija - kazao je Janjušević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike