„Što svadbu ne spremamo, lepoto moja..." Zadrugar se na pomenu bratu drži za glavu, majka mu pala na kolena, a potresan govor sve je dotukao

02.02.2024

12:40

0

Autor: M. G.

Rijaliti igrač s porodicom danas najmlađem bratu daje 40 dana

„Što svadbu ne spremamo, lepoto moja..." Zadrugar se na pomenu bratu drži za glavu, majka mu pala na kolena, a potresan govor sve je dotukao
Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Prijepoljskim grobljem „Dvorine" danas odzvanjaju jauci uplakanih Janjuševića koji Mihailu, što je navodno sebi presudio krajem protekle godine, daje četrdesetodnevni pomen. Zadrugar Marko Janjušević Janjuš je nakratko napustio rijaliti imanje u Šimanovcima ne bi li bio uz svoje najbliže u ovo, za njih, veoma teško vreme.

Okupljenim prijateljima, komšijama, obratio se kum Janjuševića i naglasio kako je za porodicu ovo ogromna tragedija, te da su tu za njih. Drugi brat Boris jedva se držao na nogama.

Mihailo Janjušević, Informer / Instagram
 

- Došli smo danas posle 40 dana da se poklonimo našem Mihailu. Znamo da bol neće proći, a mi smo došli da pokažemo porodici da nisu sami i da im pomognemo u njihovom bolu koliko god da možemo. Nema šta da se priča u ovoj tragediji, hvala svima - počeo je kum, piše „Pink.rs", da bi onda govor nastavila tetka i to rečima:

„Srećo moja, neka te anđeli čuvaju..."

- Mile, bebo naša, tako su te sestre zvale, nadam se da si smirio svoju dušu i da si sa anđelima. Majka te nikada nece prežaliti, bio si divan, bolji od većine nas ovde, ali eto. Tetka će te voleti dokle god joj kuca srce. Neće te tetka zaboraviti nikada, ni tvoje kontrolne, ni tvoje nestašluke. Srećo moja, neka te anđeli čuvaju.

Janjuš je s roditeljima zapalio sveću pa se u potpunosti slomio. Poljubio je krst, seo na zemlju i uhvatio se za glavu, a i njegova majka mala je na kolena, te je kroz suze dozivala sina.

- Sunce moje, 40 dana ti nisam čula glas... - govorila je Desanka i nije se tu zaustavljala.

- Što ti svadbu ne spremamo, lepoto moja? Mile, moja bebo, neka ti je laka crna zemlja. Moj nestašni osmehu, samo ću se toga sećati... - kukala je naglas zajedno s tetkom, prenose dalje pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike