Nataša Šavija otvoreno o zaradi: Moji znaju kako to funkcioniše, ponovo sam ona stara!

20.12.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Uspela je i da podigne cenu na „Onlifensu"

Nataša Šavija otvoreno o zaradi: Moji znaju kako to funkcioniše, ponovo sam ona stara!
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Šavija prilično je aktivna na „Onlifensu" i, kako kaže, najbolje se oseća kada je bez odeće. Posle skandala o kom se i te kako pričalo i pisalo, inače, uspela je i da podigne cenu na ovoj platformi, što joj svakako godi.

Njeni najmiliji svesni su toga kako „Onlifens" funkcioniše, ali prema sopstvenom priznanju - ne prate šta ona tačno tamo plasira. I za sve druge koji nisu pretplaćeni, njena je stranica zaključana.  

Od zarade je kuću renovirala!

 

 

- Posle skandala o kom je brujala javnost nisam mogla da se snimam za „Onlifens", a tu sam imala dobru zaradu. Pričala sam da sam renovirala kuću od tog novca, naravno, malo mi je pomogao i otac, pa smo zajedno uložili. Tek nakon što su mi lekari sada sredili oko koje je bilo skroz spalo od siline udarca, ponovo sam ona stara. Od žene koja nije smela da izađe iz kuće posle skandala došli smo do toga da ponovo povratim samopouzdanje i nastavim dalje - kazala je ona, prenose mediji pisanje „Republike", a Šavija je potom nastavila o svojim ukućanima i tome kako oni nemaju uvid u to kakav ona tačno sadržaj snima.

- Moji znaju otprilike kako ovaj sajt za koji se snimam funkcioniše, ali zašto bi gledali šta izbacujem? Sajt je zaključan za sve koji nisu pretplaćeni, a da biste imali pristup svemu što objavljujem, morate da budete član, odnosno platite iznos za ceo mesec.

Nataša je podigla cenu na 20 dolara mesečno za sve koji žele da pristupe njenom sadržaju. Postoje i popusti s vremena na vreme, koje starleta reklamira po društvenim mrežama, pa tako dolazi do većeg novca, pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike