Zadrugar mora na test za utvrđivanje očinstva: Napustio „Elitu", pa sa bivšom pravac - sud!

23.01.2024

13:30

0

Autor: M. G.

Nije mu nimalo lako

Zadrugar mora na test za utvrđivanje očinstva: Napustio „Elitu", pa sa bivšom pravac - sud!
Darjan Radomirović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darjan Radomirović, jedan od aktivnih učesnika „Zadruge 7 Elite", napustio je danas rijaliti imanje u Šimanovcima ne bi li se s bivšom devojkom sastao na sudu.

Nakon što je kazao kako je sa njom dobio dete, te istakao da nije siguran da je ono njegovo, zadrugar bi trebalo da uradi i test za utvrđivanje očinstva piše dalje „Pink.rs". Na današnjem suđenju, prema daljim napisima, trebalo je da se odredi datum ovog testiranja.

Pošto je saznao kada će biti održano naredno ročište i, takođ, kada će raditi test očinstva, on se vratio u „Elitu" i prvo porazgovarao sa Miljanom Kulić, s kojom je postao prilično blizak.

Miljana Kulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- On ume i voli da se druži. Ako je to zbilja tako, ja na to ništa nemam posebno da kažem, jer se ja nikada nisam mešala u njegov izbor. Valjala mu devojka, ne valjala, bila dobra, ne bila, uvek sam pričala: „Ja nisam rodila debila, nego momčinu", a šta god da uradi, molim lepo - kazala je za pomenute medije njegova majka Bahrija akonto tog njegovog prijateljstva, u jeku sumnji da se polako, ali sigurno između Miljane i Darjana rađa i nešto više.

- Sve što on odabere ja prihvatam, uvek. Baš mi je slatko što se cmaču u obraz, ja znam, kada je držao jedan klub u Pančevu, po 200 devojaka dođe, poljubi ga i opet, kad krenu kući. To meni ništa nije novo, on je oduvek omiljen, mio... - dodala je zatim ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike