Takmičar "Elite" tražio DNK test zbog afere na jednu noć! Uživa sa devojkom, ali ga proganjaju duhovi prošlosti

20.12.2023

14:10

0

Autor: M. V.

Izaziva kontroverze

Takmičar "Elite" tražio DNK test zbog afere na jednu noć! Uživa sa devojkom, ali ga proganjaju duhovi prošlosti
Snežana Jovičić, Darjan Radomirović - Copyright A.A./ATAImages

Darjan Radomirović aktuelni je učesnik "Elite", koji je u rijaliti ušao sa Snežanom Jovičić, jednom od najomraženijih ukućanki.

Njihova veza izazvala je buru na samom početku, koja se ipak stišala zbog isticanja u prvi plan Snežnine prošlosti, a o njegovoj se tek sada priča.

A.A./ATAImages
Snežana Jovičić, Darjan Radomirović

 

Naime, Darjan je imao aferu na jednu noć, nakon čega mu je partnerka navodno zatrudnela.

- Dete mu se rodilo 31. maja i neće da ga prizna i ti si i dok si sa Snežom bio u kontaktu sa majkom deteta. Ja imam kompletno prepiske i dokaze, sve sam video. Žena traži da dokaže očinstvo za devojčicu za koju si pisao da je najlepša - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Nismo to na kraju utvrdili. To je jedna devojka mila i slatka koju sam upoznao na moru i to se dogodilo prvo veče. Predivna je stvar ako traži DNK, jer je to više puta izbegavala. Ja joj nisam u početku tražio, ali bilo je sve jako sumnjivo jer smo mi proveli jednu noć na moru, imali smo avanturu. Pričala mi je da je trudna, pa da nije trudna. Pričali smo da živimo zajedno, pa me je na kraju izbegavala i blokirala - ispričao je Darjan i nastavio.

 

 

- Tvrdila je da joj treba novac. Izbegavala je da se to dokaže. Tvrdila je da će joj ostati posledice jer je pila neki lek da nema roše na licu. To je neki test gde se prognozira da li će sve biti u redu. Bio je test vezan za zdravlje i između ostalog je krvna grupa. Poslala mi je neki skrinšot, izbegavala je da uzme rezultate. Ja sam razmišljao da možda nije radila. Termin da se ona porodi je kasni jun i Sneža kaže da će se poroditi ranije i neće javiti i desilo se da se porodila ranije. Ja bih voleo da je moje jer smo imali lepe dane. Tražio sam joj da vidim i slike bebe, mnogo me je zanimalo, kopalo me je - izjavio je Darjan za crnim stolom. Takođe, dodao je da se Sneža ne brine zbog njegove situacije:

-  Voleo bih da uradi test jer ona je devojka imala dečka i pošla na more i upoznala mene. Sneža mi je rekla da nema šanse da sam ja i da se opustim.

A.A./ATAImages
Snežana Jovičić, Darjan Radomirović

 

Darjanova majka neće Snežu za snaju

Kad je u pitanju Darjanov odnos sa Snežom, neki se sa istim ne slažu, poput njegove majke Bahrije Radomirović.

- On iz svoje plemenitosti ima empatije prema njenoj tužnoj priči, ali... Ne želim da spustim svoj nivo, ali želim da podsetim Darijana da bi trebalo da razmišlja malo o genetici. Imam utisak, kada su Snežu rodili mama i tata i videli bebu, da su brže-bolje pobegli od nje. Kao da su rodili vampira, takva je bila i sinoć - rekla je Bahrija, a dotakla se i Snežine aljkavosti, o kojoj učesnici rijalitija govore.

 

 

- Strašno je bilo, trideset buđavih šolja, đubre, sve prljavo... Kada su joj žene u "Eliti" govorile da je prljava, zapitala sam se:"Bože, pa da li su već posle tri dana sve to videle?". Nek mi Bog oprosti, ali volela bih da moj sin više sa njom ne progovori. Rekao je noćas:"Imaću desetoro dece", to sam ja rekla, to je moja rečenica! - istakla je gospođa Radumirović za Pink.rs, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike