"Osvojio me je pažnjom, ali i fizičkim izgledom"! Dalila Dragojević progovorila o novom dečku: Spremna sam da se preselim u Ameriku

17.01.2024

08:16

0

Prvi put je otkrila više detalja o njihovoj vezi

"Osvojio me je pažnjom, ali i fizičkim izgledom"! Dalila Dragojević progovorila o novom dečku: Spremna sam da se preselim u Ameriku
Dalila Dragojević sa dečkom Markom - Copyright Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević je privukla pažnju javnosti poslednjih nekoliko nedelja, kada je boravila u Njujorku, kod izvesnog Marka, koji tamo živi i radi, a koji je, inače, tiktoker. 

Ona se nedavno vratila u Srbiju, pa progovorila o novom dečku, a priznala je da je spremna i da se preseli u Ameriku zbog njega.

Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević sa dečkom

- Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l' Njujork, da l' Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno - rekla je Dalila.

Dalila je ovom prilikom otkrila i čime ju je dečko osvojio, ali i neke detalje o njemu.

- Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo... On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad - istakla je ona.

Inače, kako je ispričala ranije, njenom dečku ne prija da se eksponira u javnosti, ali je pristajao da se pojavljuje u njenim videima na Jutjubu i TikToku.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike