Dalila Dragojević o voditeljskoj karijeri: Preuzela bih emisiju od Ognjena Amidžića! Šokirala jednom anegdotom

01.01.2024

22:04

0

Evo šta kaže o dečku

Dalila Dragojević o voditeljskoj karijeri: Preuzela bih emisiju od Ognjena Amidžića! Šokirala jednom anegdotom
Copyright ATAImages/ A.A.

Dalila Dragojević nakon učešća u "Zadruzi 5" posvetila se voditeljskoj karijeri, te su joj planovi u tom smeru.

Bivša rijaliti učesnica je govorila i o tome kako joj je velika želja da postane majka.

- Svakako da bih volela da se ostvarim kao majka, meni to nije želja od sad već od kako sam stasala u neku ozbiljniju devojku koja može da bude razumljivija i oduvek sam imala taj neki majčinski instinkt i volela sam decu uvek i od svojih rođaka, uvek sam se igrala sa njima i kupovala im stvari, presvlačila i hranila. Kada ću se ostvariti to samo dragi Bog zna ali sam sigurna da ću biti najbolja majka na svetu - izjavila je Dalila, pa priznala koji izlazak u 2023. će joj najviše ostati u sećanju.

ATAImages/ A.A.
Dalila Dragojević

 

- Jesam bila ljubitelj noćnog života ali to mi je sve bilo izduvni ventil kako bi neke stvari kako bi neke stvari koje sam preživela zaboravila i onda sam mislila kako će ti izlasci da mi malo poprave raspoloženje i da ću prestati da razmišljam o problemima ali je to sve bilo kontraproduktivno. Dešavalo mi se da se posle svakog izlaska kad se vratim kući loše osećam, smrdela sam na onaj dim i bilo mi je loše - opisuje bivša zadrugarka.

ATAImages/ A.A.
Dalila

 

"Evakuisali su nas sa splava"

Doživela je i neprijatnost jednom prilikom tokom izlaska.

- Pokušavala sam sve to da smanjim ali znate kakvo je društvo ajmo vamo, ajmo tamo i onda ja odem da ispoštujem ali sam na kraju to sve batalila i posvetila se više sebi što je bila najbolja odluka koju sam donela. A izlazak koju ću najviše pamtiti je sigurno Marijanin rođendan kad su dojavili bombu na splav, a mi samo što smo joj čestitali rođendan i onda se desila evakuacija pa smo vreme posle toga proveli u kolima i stvarno je bilo u isto vreme jezivo ali i zanimljivo - ispričala je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Dalila Dragojević

 

Njen partner je engima za javnost, bar zasada.

- Mogu ja da otkrijem ime ali ne želim jednostavno, ljudi nagađaju pa neka i dalje nagađaju, želim o svom privatnom životu da ćutim, ne želim to da spominjem, privatnost čuvam za sebe, to sam naučila iz prethodnih grešaka tako da ćutaću da se to ne bi pokvarilo - kaže Dalila, koja je istakla da poštuje lik i delo Ognjena Amidžića. Kad bi mogla, vodila bi njegovu emisiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

 

 - Pa preuzela bih Amidži od Ognjena, njega zaista mnogo volim i poštujem i divim se njegovoj karijeri i njegovom uspehu i negde je čovek koji je uvek nasmejan i zabavan tako da kad bih mogla da preuzmem to bi bila njegova emisija - rekla je Dalila za Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike