Ovako izgleda stan Dalile Dragojević za koji izdvaja 600 evra mesečno! Govorila da ni sa kim ne živi, a onda otkrila budućeg supruga! (FOTO)

12.01.2024

12:43

0

Vozi i mercedes od 80.000 evra

Ovako izgleda stan Dalile Dragojević za koji izdvaja 600 evra mesečno! Govorila da ni sa kim ne živi, a onda otkrila budućeg supruga! (FOTO)
Dalila Dragojević - Copyright ATAImages/ A.A.

Za Dalilu Dragojević važe brojne kontroverze. Priznala je da se uskoro udaje, a njeni životni izbori su i ranije interesovali medije, pa je tako poznato da je kupila stan od 80.00 evra. Održavanje ove nekretnine Dalilu košta 600 evra mesečno, a nedavno se fotografisala u ekstravagantnoj jakni i otkrila kutak stana.

Printscreen/Instagram/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

 

- Ovo je moja oaza mira. Moram da priznam da mi retko ko kroči u stan, sa društvom se obično viđam po restoranima. Volim da mi je toplo, ušuškano. Često mi se desi da zaspim u dnevnom boravku kad nešto radim ili imam uživo prenos na TikToku. Retko kada spavam u sobi, skoro mi ne služi ni za šta - rekla je nedavno bivša zadrugarka.

Printscreen/Instagram/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

 

Voditeljka je tada otkrila i da je dobra domaćica.

- Znam da spremim mnogobrojna jela. Dobra sam u kuhinji. Spremala sam raznovrsna jela i dok sam bila u braku sa Dejanom. S obzirom na to da smo živeli u Gornjem Šepku, ubijala sam vreme tako što sam stalno gledala određene recepte za kuvanje. I tako, jedno po jedno jelo i spremim. Moram da istaknem da jedino ne znam da napravim pitu i znam da zbog toga treba da me bude sramota. Bosanka koja ne zna da pravi pitu.

- Naravno, sa kupovnim korama znam da napravim, ali kad treba sama da razvijen pitu, uvek mi puca po krajevima. Sada uglavnom spremam neka osnovna jela, poput prženih jaja, testenine... Sve što mogu na brzinu da pripremim. A i za koga da pravim kada živim sama? - izjavila je ona ranije za Puls. Čini se da više neće živeti sama, s obzirom na budućeg supruga, izvesnog tiktokera Marka.

Instagram printscreen/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević, Marko

 

Podsetimo, bivša supruga Dejana Dragojevića se pohvalila i kako je kupila auto od 80.000 evra.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike