Sanja Stanković menja život iz korena, okrenula se veri, sa ženom više nikad neće biti: Po Bogu treba da se gradi muško-ženski odnos

14.01.2024

19:51

0

Nekadašnja zadrugarka želi da se povuče iz javnosti

Sanja Stanković menja život iz korena, okrenula se veri, sa ženom više nikad neće biti: Po Bogu treba da se gradi muško-ženski odnos
Sanja Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Stanković se proslavila u rijalitiju, a i danas svi pamte da je u istom započela vezu sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je dugo bila zajedno.

Međutim, Sanja sada tvrdi da je spremna da se povuče iz javnosti, a sa ženom više nikad neće biti.

- Nikada više ne bih mogla da budem sa ženom. Po Bogu treba da se gradi muško-ženski odnos. Želim dete i zajednicu sa muškarcem - priča Sanja i dodaje da želi veliku porodicu:

ATAImages/Antonio Ahel
Sanja Stanković

- Imam krov nad glavom i posao. Ostvarila sam se u svemu, samo nisam kao majka... Volela bih da osnujem porodicu, ali to se desi, ne planira se... Danas je teško naći partnera, svi brzo dignu ruke, već posle prvog problema.

Kako kaže, u Srbiji je teško biti javna ličnost.

ATAImages/ M.M.
Sanja Stanković

- Moji planovi više nisu vezani za javni svet, želim skroz da se povučem. Krenula sam da gradim život u normalnom smeru. Smatram da se u rijalitiju nisam ponašala normalno, neke stvari uopšte ne mogu sebi da objasnim... Ima mnogo posla i mislim da mogu mnogo više da se ostvarim i na nekim drugim poljima. U Srbiji je teško biti javna ličnost, ljudi to povezuju s nečim lošim. To mi je zatvorilo mnoga vrata... Zato sam se posvetila veri i Bogu, to mi donosi mir - rekla je Sanja.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike