Dalila se taman obradovala zbog novog posla, a na njena vrata stiže tužba! Otkriveno ko ju je tužio i zašto

02.09.2023

13:20

0

Čekaju je veliki pravni problemi

Dalila se taman obradovala zbog novog posla, a na njena vrata stiže tužba! Otkriveno ko ju je tužio i zašto
Dalila Dragojević - Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Dalila Dragojević objavila je fotografiju sa Milicom Mitrović, te tako potvrdila glasine da se vraća u "ružičasto jato". Kako se navodi, ona će imati svoju emisiju na RED televiziji, ali će ujedno ulaziti u u rijaliti "Zadruga 7 Elita", koji startuje večeras. Međutim, jedno bi joj moglo pokvariti lepo raspoloženje.

"Hajp" televizija, na kojoj je donedavno radila Dalila, podnela je tužbu protiv nje. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- "Hajp" televizija je juče 1.9.2023. godine Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnela tužbu protiv Dalile Dragojević- rođene Mujić iz mesta Šepak u Republici Bosni i Hercegovini, za nanošenje štete svojim izjavama u javnosti i nepoštovanja ugovora koji je sklopila sa "Hajp" televizijom o isporučivanju TV formata.

ATAImages/M. M.
Dalila Dragojević

Takođe, "Hajp" televizija je podnela i tužbu protiv Dalile Dragojević - rođene Mujić za neosnovano bogaćenje koje je izvršila tako što je od "Hajp" televizije zatražila i dobila honorare za 15 meseci unapred, kako bi, po njenim rečima, kupila automobil marke Mercedes GLC. 

S obzirom na to da iz ovih dela, kao i ponašanja Dalile Dragojević - rođene Mujić iz mesta Šepak u Bosni i Hercegovini, nismo zaključili da nisu postojale namere prevare, "Hajp" televizija je protiv iste Dalile pred Prvim Osnovnim tužilaštvom u Beogradu povela i krivični postupak za krivično delo prevare učinjeno sa umišljajem po Krivičnom zakonu Republike Srbije, jer je Dalila Dragojević rođena Mujić u svesnom stanju izvršila ovo delo sa produženim dejstvom, jer je dovodila u zabludu čelne ljude "Hajp" televizije da će novac vratiti kad se završi leto 2023. godine.

Do danas, Dalila nije vratila novac, a nije ni odradila emisije za koje je plaćena unapred. Imajući u vidu napred navedeno, kao i ponašanje Dalile Dragojević rođene Mujić, "Hajp" televizija će pokrenuti narednih dana i tužbu protiv iste za nanošenje štete kao i izmaklu dobit, a i tužbu za kršenje i nepoštovanje NDA ugovora koji su "Hajp" televizija i Dalila takođe sklopili međusobno - piše u saopštenju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dalila Dragojević

Podsetimo, nakon što je vlasnik pomenute televizije Saša Mirković objavio da njegovi radnici neće moći da koriste TikTok kako bi zarađivali, odmah je odjeknula vest i da je Dalila dala otkaz.

Ona je tvrdila da otkaz nije dala zbog toga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike