Stanija došla u Rumu za Božić! Pohvalila se da je izvukla paricu, a evo i da li će oprostiti onima koji su se o nju ogrešili! (FOTO)

07.01.2024

10:55

0

Autor: M. G.

Dobrojevićevoj je na ovaj dan samo jedno važno

Stanija došla u Rumu za Božić! Pohvalila se da je izvukla paricu, a evo i da li će oprostiti onima koji su se o nju ogrešili! (FOTO)
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević ovaj Božić provodi u Rumi i to, kako je otkrila, u novom stanu njene majke u koji se ona tek uselila. Otvorivši za jedne medije vrata doma, ispričala je i da li s porodicom poštuje sve običaje. 

- Moja porodica slavi u tradicionalnom duhu, po starim srpskim običajima, uvek smo za Božić zajedno. Na Badnje jutro brat u zoru ide po badnjak, spremamo posnu trpezu, odlazimo zajedno u crkvu na paljenje badnjaka i onda sledi skromna večera koja mi je najposebnija, tada sedimo pričamo i uz sveću i crveno vino čekamo Božić - objasnila je, pa dodala:

- Ujutro rano idemo u manastir na pričest i posle toga bogata trpeza i slavlje - izjavila je Stanija, pa potom naglašava da će i te kako oprostiti svima koji su se o nju ogrešili, ali samo zbog jednog.

„Mir mi je najbitniji!"

- Veliki sam vernik i hrišćanski je praštati. Opraštam ja svima sve. Ljudi koji su me mnogo povredili, takođe im oprostim, ali praštanjem ih odstranim iz svog života. Najbitniji mi je mir i sreća u porodici, to je moja svetinja - kaže starleta, kojoj praznik mahom tako i protiče. 

- Bitno mi je da sam ceo dan srećna i dobro raspoložena, da usrećim neke ljude kojima je to preko potrebno, jer nas Bog kasnije za to nagradi, takođe valja se malo poraditi, pročitati malo knjigu, spremiti ceo dom... I ne pomisliti ista loše, ne izgovoriti ružnu reč - zaključila je ona za „Pink". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike