Stanija Dobrojević nakon skandala otkriva da li se pomirila sa Asminom! Pomenula i Karleušu: Nije me odblokirala!

30.12.2023

11:55

0

Starleta je priznala i sa kim će dočekati 2024. godinu

Stanija Dobrojević nakon skandala otkriva da li se pomirila sa Asminom! Pomenula i Karleušu: Nije me odblokirala!
Stanija Dobrojević - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/M.M.

Stanija Dobrojević je doživela veliki skandal, kada je Aneli Ahmić, prilikom ulaska u "Elitu" otkrila da ju je muž Asmin Dudžić prevario sa Stanijom.

Ispalo je da joj on nije muž, te da iako imaju dete, nisu u vezi, ali Stanija je ipak bila glavna tema nedeljama.

- Ovu godinu mi je obeležila javna afera zbog koje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom. Ali, posle svega, ostala sam sa njim u kontaktu i dobrim odnosima - rekla je ona i dodala:

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Bilo je tu više prelomnih trenutaka. Momenat kada se Aneli Ahmić pojavila u rijalitiju, pa dokazi da je lagao da je slobodan dečko, kako se meni predstavio... Čovek nije birao sredstva da bi došao do mene i osvojio me. Možda je bila moja sudbina da prođem kroz takvu situaciju. Preživela sam i idemo dalje.

Otkako se desio skandal, Stanija se povukla i trenutno živi u Majamiju, a kako kaže, na kraju ove godine, ima zašto da bude zahvalna.

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

- Bilo je mnogo srećnih trenutaka u ovoj godini. Useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju, dva luksuzna automobila o kojima sam do pre nekoliko godina mogla samo da maštam, odlazak u Aziju, Kinu... Vredno sam radila i ponosna sam na svoje uspehe. Podesila sam sebi život o kakvom sam uvek maštala - rekla je ona, pa otkrila sa kim će dočekati novu godinu:

- Novu godinu planiram da dočekam kući u mom prelepom domu pored kamina, jelke, uz gozbu i prijatnu atmosferu sa mojim najmilijima. 

Jelena Karleuša me nije odblokirala

Na portalima se nedavno pojavila vest da je Jelena Karleuša blokirala Staniju, a kako ova poznata starleta kaže, to je sve zato što je rekla da je Duško lep.

- Jelena Karleuša me nije odblokirala i sram je bilo zbog toga. Godinama sam je pratila i gotivila, a zbog čega me blokirala? Zato što sam rekla da je Duško lep? Svašta. Treba da me odblokira, odmah, i zaprati. "Alfa" mi se nije nikako dopala, a što se "Omege" tiče - "XY" i "Romane" su mi omiljene - rekla je ona.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike