Stanija tvrdi da Maja pobeđuje u "Eliti": Ja sam je spremala za trijumf, imaće i kečeve u rukavu!

20.11.2023

17:12

0

Ona je njena naslednica

Stanija tvrdi da Maja pobeđuje u "Eliti": Ja sam je spremala za trijumf, imaće i kečeve u rukavu!
Stanija Dobrojević Maja Marinković - Copyright ATA Images/M.P.

Stanija Dobrojević predvidela je Maji Marinković pobedu u "Eliti". Štaviše, starleta je prilično sigurna u to, s obzirom da je spremila mlađu koleginicu za ovu sezonu rijalitija.

Usput, prokomentarisala i Majin odnos sa bivšim momkom Markom Janjuševićem Janjušem kao i njegovom trenutnom devojkom Aneli Ahmić. 

Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic
Stanija savetovala Maju

 

- Što se tiče Elite, Maja je fantastična! Pošto vidim da ste kolektivno u zbunu, objasniću vam neke stvari. Ja sam Maju spremala za pobedu, a ne da nekoga gazi ili dira. Plus par kečeva u rukavu ako zafali. Podrška za nju jer ovo vređanje od Rošavog je negledljivo a i njegova žrtva će uskoro Alibabu od blata da pravi.. - napisala je Stanija na Instagramu i zaključila:

- Kokice i uživajte. Presek mog uticaja pokazaće se u julu kada bude proglašenje pobednika!

ATA Images/M.P.
Maja Marinković, Stanija Dobrojević

 

"Gola je uletela mom bivšem dečku dok se kupao"

Stanija je oduvek podržavala Maju, ali jednom prilikom je imala sočan komentar o njoj. Naime, dok je Dobrojevićeva bila u vezi sa Markom Markovićem, Maja je šokirala.

- Ako ga Maja bude tukla, ja ga neću spasavati, pomoći ću joj. Da uđem tamo, zgazila bih ga ko mačku, ja ovog Marka kakav je sad ne poznajem. Maja mi je još u “Zadruzi 2” pravila probleme u vezi, gola je uletela Marku u kupatilo, ubacivala mi rovce za vezu, svi ti klipovi imaju na Jutjubu. Ne smem ni da kažem šta je on pre govorio za Marinkovićevu, tad je izgledala potpuno drugačije nego danas – tvrdi Stanija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike