Janjuš prvi put viđen nakon porodične tragedije: Svi se pitaju da li ovo znači da će se uskoro vratiti u Elitu

29.12.2023

22:55

0

Autor: M. J.

Ovo niko nije očekivao

Janjuš prvi put viđen nakon porodične tragedije: Svi se pitaju da li ovo znači da će se uskoro vratiti u Elitu
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Janjušević Janjuš nedavno je napustio rijaliti Elitu nakon što se saznalo da je njegov mlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo. Posle nekoliko dana Janjuš prisustvovao je njegovoj sahrani u Prijepolju, a jasno je da je bio veoma potrešen, te je čak svoj sat bacio u grob

Nakon velike tragedije poteglo se pitanje da li će se bivši košarkaš uopšte vraćati u Belu kuću, a da to može uskoro da se očekuje svedoče fotografije koje je objavio Informer. Naime, Janjuš je viđem sa suprugom Enom u jednom beogradskom tržnom centru, a sada se spekuliše da se priprema za povratak. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, kako se nedavno saznalo, Janjuš će najverovatnije sačekati da prođe 40 dana od Mihailove smrt, nakon čega će doneti odluku o nastavku takmičenja. 

- Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o "Eliti", rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce - istakao je izvor blizak porodici Janjušević.

- Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad - zaključio je izvor za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike