Kad se Janjuš vraća u Elitu? Sa ovom osobom bivši košarkaš odlučuje šta će dalje

28.12.2023

18:55

2

Autor: M. J.

Sačekaće da prođe 40 dana

Kad se Janjuš vraća u Elitu? Sa ovom osobom bivši košarkaš odlučuje šta će dalje
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, juče je sahranjen u rodnom Prijepolju, nekoliko dana nakon što je oduzeo sebi život. 

Kada se saznalo za ovu tragičnu vest, produkcija rijalitija Elita hitno je izvela bivšeg košarkaša i saopštila mu šta se dogodilo sa njegovim mlađim bratom. Kako je ovo za sve bio šok, jasno je da će Janjušu biti potrebno vreme da dođe sebi i nastavi sa svakodnevim životom. 

Antonio Ahel/ATA Images/Instagram
 

Iz tih razloga još uvek nije poznato kada će se vratiti u rijaliti čiji takmičari još uvek ne znaju zbog čega je Janjuš izašao. 

- Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o "Eliti", rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce - istakao je izvor blizak porodici Janjušević.

ATAImages/M. M.
 

- Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad - zaključio je izvor za Blic.

Podsetimo, Janjuš je juče održao potresan govor na sahrani, nakon čega je bacio svoj sat u njegov grob. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike