Potresni prizori na sahrani Janjuševog brata: Marko u grob bacio poseban predmet! "Kad god se sklope kazaljke, misliću na tebe"

27.12.2023

13:58 >> 14:25

0

Neutešna porodica

Potresni prizori na sahrani Janjuševog brata: Marko u grob bacio poseban predmet! "Kad god se sklope kazaljke, misliću na tebe"
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši košarkaš i rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš sa svojom porodicom ispratio je danas na večni počinak brata Mihaila koji je pre dva dana pronađen mrtav u stanu. 

Porodica i prijatelji okupili su se u njihovoj rodnoj kući u Prijepolju odakle je povorka krenula ka lokalnom groblju, a na čelu kolone nalazili su se brat Boris koji je nosio krst i Marko koji je nosio njegovu sliku. 

Informer
 

Janjuš je održao govor na sahrani, te ga je zamolio za oproštaj, a u jednom trenutku je skinuo sat sa ruke. 

- Brate moj, kada se god budu sklopile kazaljke, ja ću pomisliti na tebe - kazao je on i dodao:

- Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu - poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Podsetimo, Mihailo je navodno izvršio samoubistvo vešanjem, a motiv još uvek nije poznat. Kako se danima spekuliše moguće je da nije mogao da izdrži pritisak, s obzirom na to da je mesecima unazad bio na meti uvredljivih komentara nakon što su njegove privatne fotografije isplivale u javnost. 

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike