Matora napravila haos zbog Anđela i Anite: Njega napala da ju je izdao, nju žestoko izvređala, pa pretila diskvalifikacijom!

13.12.2023

17:18

0

Saznala je da među njima postoje varnice

Matora napravila haos zbog Anđela i Anite: Njega napala da ju je izdao, nju žestoko izvređala, pa pretila diskvalifikacijom!
Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Anita Stanojlović se, očigledno, jako obradovala što je u "Zadrugu 7 Elitu" ušao Anđelo Ranković, pa je već istakla da će, možda, sa njim lako preboleti sve što ju je snašlo sa Matorom, sa kojom je pred razvodom.

Očekivano, Matora je saznala da ima varnica među Anđelom i Anitom, pa je zbog toga napravila haos. Prvo je napala Rankovića, koji joj je nekada bio prijatelj, da ju je izdao, a onda započela svađu i sa Anitom.

- Ajde, devojka ništa nije uradila - skočio je Anđelo.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Šta: "Nisi ništa"? Šta sam ti ja uradila osim onoga za slike? Očekivala sam da nećeš mojoj ženi, ovoj ku**i kupiti palačinku ako ti traži... Ti kao sada braniš nju od mene - rekla je Matora.

- Ti i ja se ne družimo već dve godine - rekao je Anđelo.

- Ja tebi to nikada ne bih uradila. Flertuješ sa njom, a znaš da nisam dobro. Ako ti je već krivo, a opet to radiš - rekla je Matora.

- Nije mi krivo. Nije ni tebi bilo krivo što si me nameštala za MC Aleks. Ima da flertujem sa kim hoću - rekao je Anđelo.

- Jesi li ti obavešten da sam ja tu devojku uzela za ženu i sve, nije ti krivo? - pitala je Matora.

- Nije mi krivo - rekao je Anđelo.

- Nemoj onda da se praviš da si fin - rekla je Matora.

- Za tebe nisam fin, prošle godine sam ja naje**o, ove neću. Lepo si odradila stvari kako treba - rekao je Anđelo, a Matora je onda otišla kod Anite, koja je davala intervju za radio.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anita Stanojlović

- Nije te sramota da pričaš ovako i jeb**š me u mozak? Pričala si mi da hoćeš da se ubiješ zbog mene - rekla je Matora.

- Tako sam se tada osećala - rekla je Anita.

- Ti si jedno zlo. Posle jednog minuta si mu otišla na krevet i dobacivala. Ja se neću boriti sa bilo kim. Šta si ti sada kao neka mačka? Jesam li ja živela sa tobom ili sa kim? Reci da je sve bila korist. Zamisli da sam se pomirila sa tobom i ovo se desi, ostaje mi samo da se ubijem. Samo je toliko dana prošlo sram te bilo. Žalila sam te, pa ti nisam htela uzimati stvari. Možda ona tvoja majka nije ništa slagala. Bebici si rekla da radiš iz inata - rekla je Matora.

- Nisam rekla da radim iz inata - rekla je Anita.

- Znači od starta si imala taj ku**inski poriv. Isto ovo si mi rekla za Zolu prošle godine. Sve sam ti verovala. Hoćeš da se diskvalifikujem? Htela si da ti oprostim, sada nećeš, hoćeš razvod. Nemoj da pričaš u moje ime samo, kako ja nisam ravnodušna, a ja se raspadam. Uživaš u ovome -rekla je Matora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike