Milan Milošević žali što još nije postao otac: Žene se nude da mi za pare rode dete, videćemo šta će biti do kraja 2024!

27.12.2023

11:25

0

Autor: M. G.

Voditelj bi posebno voleo da ima ćerku

Milan Milošević žali što još nije postao otac: Žene se nude da mi za pare rode dete, videćemo šta će biti do kraja 2024!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Milošević otvorio je dušu pa priznao kako mu je krivo što još kao mlađi nije postao otac. Veruje da bi se u toj ulozi savršeno snašao, ali „ne zbog toga što je njegov tata u tome zakazao".

- Najveća greška mi je što nisam kao mlađi postao otac, jer sada je, kako stvari stoje, već kasno. To mi je neispunjena želja, iskreno, jer sada mi ni razmišljanja nisu ista kao sa 23, 25, pa i 30 godina... - objašnjavao je on za „Blic", pa je potom nastavio o tome koliko ga samo ispunjava kada vreme provodi s naslednicima svojih prijatelja.

„Bio bih savršen tata!"

Milan Milošević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Znam da bih bio savršen otac, a ne zato što je moj pokojni otac „zakazao" u toj ulozi već jednostavno, to je tako i taj osećaj me ispunjava svaki put kada uzmem dete mojih prijatelja i svoje naručje - ističe on.

Opciju koju je Marija Šerifović izabrala, da uz pomoć surogata dobije dete, maksimalno podržava.

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Marija Šerifović se nakon mnogo neuspelih pokušaja odlučila za surogat majku, koliko sam mogao da pročitam u medijima i podržavam to. Imam mnogo ponuda od žena da mi rode dete bez ikakvih obaveza uz, naravno, finansijsku nadoknadu, pa ko zna, videćemo. Možda se i odlučim do kraja 2024. godine za taj korak. Meni su nedavno nudili da mi poklone dete od tri godine. Želja mi je da imam dete, a još ako bi to bila devojčica, bilo bi to najlepše osećanje na svetu - zaključio je Milošević za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike