Šok priznanje Milana Miloševića: Tačno je, otac je mogao da mi uništi život!

18.11.2023

19:49

0

Autor: M. G.

Voditelju je majka onda pružila veliku ruku pomoći

Šok priznanje Milana Miloševića: Tačno je, otac je mogao da mi uništi život!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Milošević, koji se nedavno vratio u „Pinkovo" jato i sada vodi izvesnu emisiju u okviru „Zadruge 7 Elite", ispričao je tokom jednog televizijskog gostovanja kako je otac „mogao da mu uništi život". Naime, kada se potegla tema kako i koliko roditelj uopšte može upropasti život deteta, voditelj je otkrio situaciju koja mu se dogodila još u mladosti.

- Tačno je, moj otac je mogao da mi uništi život - počeo je Milan žestoko u „Magazinu In", pa je onda objasnio:

Milan Milošević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kada sam završio osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na glumačku Akademiju u Beogradu. Glumio sam u pozorištu „Dobrica Milutinović" u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok. Otac me upisao u metalostrugare - prisećao se Milošević, koji se iz iste vrlo brzo ispisao.

„Ja ti činim dobro..."

- Rekao mi je: „Ja ti činim dobro, svi glumci su mesari, automehaničari..." Ja sam se, naravno, ispisao iz te škole, odmah trećeg dana... Rekao sam majci: „Moraš da budeš moj saučesnik i da mi pomogneš." Ona je to i uradila, jer sam plakao i bio sam nesrećan. Upisao sam se u Hemijsko-tehnološku školu, jer je samo tu bilo mesta. Otac je saznao tek na polugodštu šta sam uradio - ispričao je voditelj u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike