Milanu Miloševiću napravili sačekušu, hteli da ga opljačkaju: Prišla mu je žena sa lažnom bebom u rukama, a onda se odigrala prava drama!

29.11.2023

11:00

0

Sve se dogodilo kao na filmu

Milanu Miloševiću napravili sačekušu, hteli da ga opljačkaju: Prišla mu je žena sa lažnom bebom u rukama, a onda se odigrala prava drama!
Milan Milošević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milan Milošević je pre nekoliko dana preživeo pravu dramu, kada su pokušali da ga opljačkaju na auto-putu. 

Naime, Milan je bio na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, na njegovu veliku sreću.

Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka koja je držala bebu u naručju, što je zapravo bila lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Milošević

Voditelj je najpre dozvolio, ali taj drug koji je bio sa njim, počeo je da histeriše i tera devojku iz kola. Milan je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. Ona je tada izletela iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi.

Milanu je tek posle drug ispričao o kakvoj prevari se radi.

Navodno, deevojka sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a zatim ih na auto-putu presreću razbojnici koji su sa njom u dogovoru pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i kola.

Printscreen ,,Amidži šou"
Milan Milošević

- Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni - poručio je Milan, piše Star.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike