Mihailova smrt zavila je porodicu Janjušević u crno: Brat Boris, baka, svi nemi od tuge, a Janjuš se ovako dotakao sahrane

26.12.2023

10:50

0

Autor: M. G.

Sumnja se da je mladić podigao ruku na sebe

Mihailova smrt zavila je porodicu Janjušević u crno: Brat Boris, baka, svi nemi od tuge, a Janjuš se ovako dotakao sahrane
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mihailo Janjušević, mlađi brat sada već bivšeg zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav, a kako detalji njihove porodične tragedije još nisu poznati, te zbog sumnje da je mladić podigao ruku na sebe - policija istražuje slučaj i naložena je obdukcija tela, sa toksikologijom.

Pošto je bio izveden iz „Zadruge 7 Elite" zbog tuge koja ih je sve zadesila, Marko je za „Republiku" kazao da je van sebe, prenose dalje mediji, kao i da će o sahrani svi biti blagovremeno obavešteni. 

- ...Šta da vam kažem, kako mogu da budem. Ništa se još ne zna za sahranu, biće svi obavešteni, za sad ne mogu ništa više da kažem, čekamo i mi. Oprostite mi molim vas, baš sam van sebe - jedva je bio progovorio on, dok se brat Boris, sa druge strane, jaukom opostio od preminulog Mihaila. 

- Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj - pisao je, uz emotikon koji plače i njegovu stariju fotografiju. 

Boris Janjušević oprostio se od brata, Instagram screenshot / janjusevicboris
 

Njihova baka oglasila se kroz jecaje. 

- Ne znam kako se ovo desilo, on mi je bio najmlađe unuče - poručila je za „Srbiju Danas" sve vreme plačući, a na pitanje kada su se poslednji put videli, istakla je da je to bilo pre šest meseci, jer je Mihailo nije posebno često posećivao. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike