Ovo je trenutak kada Janjuša izvode iz rijalitija zbog tragičnih vesti o samoubistvu brata (VIDEO)

25.12.2023

22:40

0

Autor: N. M.

Ovo je trenutak kada Janjuša izvode iz rijalitija zbog tragičnih vesti o samoubistvu brata (VIDEO)
Janjuša izvode iz Elite - Copyright Printscreen/Elita

Marko Janjušević Janjuš izveden je večeras iz rijalitija Elita kako bi mu saopštili tragične vesti, da mu je rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo.

Produkcija TV Pinka prikazala je trenutak kada obezbeđenje dolazi do košarkaša da ga pozovu da izađe, te on napušta Belu kuću u neznanju da ga čeka više nego strašna vest.

Printscreen/Elita
Janjuša izvode iz Elite

 

Podsetimo, Mihailo Janjušević nije od petka dolazio na posao, a kolege su bezuspešno pokušavale da ga pronađu. I njegov i Markov drugi rođeni brat, Boris, danima je pokušavao da dođe do brata. On je pronađen danas u svom iznajmljenom stanu, a komšije su nezvanično potvrdile da se Janjušev brat obesio.

U video snimku ispod možete videti momenat kada Marka izvode iz rijalitija.

 

 

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike