Matora udarila na Anitinu majku: Gledala me je kao zlatnu koku, nije htela unuka da čuva dok joj nismo platile!

02.12.2023

10:11

0

Šokantni detalji izlaze u javnost

Matora udarila na Anitinu majku: Gledala me je kao zlatnu koku, nije htela unuka da čuva dok joj nismo platile!
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović prolaze kroz veliku bračnu krizu, otkako se saznalo da je Anita prevarila svoju suprugu sa tiktokerkom Mateom Car. 

Očekivano, o njihovom odnosu sada na površinu izlaze razne stvari, pa je sada Matora udarila i na Anitinu majku.

- Anita je brisala poruke sa majkom, to mi je bilo jako čudno. Ona kad ima problema kod kuće se istresa na Anitu, meni je rekla da je Anita zlo, da ne želi nikome dobro. Ona menja priču, pa hoće da uđe u rijaliti, ona je u dugovima do guše, ima kredite i onda ide i tuži, a nema hleba da jede. Eto, ja ću da joj dam pare, ne mora ni da me tuži - pričala je Matora, pa dodala:

Printscreen Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Ta žena je bila kod mene kući, u svim emisijama sam je hvalila, uvek sam joj davala pare ako joj zafali. Očigledno me je gledala kao zlatnu koku zato je bila dobra prema meni toliko, ona samo pravi loše svojoj ćerki ovim tužbama i drugim stvarima. Napravila me je budalom, da ideš da tužiš neke moje drugare. Ona nije htela da uzme Alekseja kad smo ulazili, da joj nismo dali pare ne bi ga ni prihvatila. Nju kad god je taj dečko iz zatvora iznervira, ona oplete po Aniti sve najgore joj govori, još traži da se plati njenom bratu što je izbačen sa vojne akademije. Ovo je sve već Anita pričala ovde, ja ništa ne lažem, ona šta god da joj ne ide od ruke pravi situacije neke napete.

ATAImages/ M.M.
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Matora se potom osvrnula i na svoj odnos sa Anitom, odnosno to kakva je trenutno situacija među njima.

- Već me popušta tolerancija, ne bih volela da me bilo šta odradi na bes. Meni je ona na početku stvarno nedostajala, naravno da me nije prošla ali pokušavam da se malo ohladim, čak malo čitam i molitve da dođem sebi - rekla je Matora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike