Šok! Ana Ćurčić imala intimne odnose sa novim zadrugarom dok je Zvezdan bio u zatvoru: Raskrinkana javno

11.09.2023

10:25

0

Ne prestaju da kruže priče o njoj otkako je počela nova sezona "Zadruge"

Šok! Ana Ćurčić imala intimne odnose sa novim zadrugarom dok je Zvezdan bio u zatvoru: Raskrinkana javno
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.

Ana Ćurčić je u prošlu sezonu "Zadruge" ušla kao prevarena žena, nakon što je njen dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić započeo tamo vezu sa Anđelom Đuričić.

Ona je imala veliku podršku naroda, ali je sve to počelo da pada u vodu u poslednje vreme, pogotovo kada je okrenula leđa onima koji su bili uz nju, pa su oni počeli da iznose istinu - Milena Kačavenda, Marko Đedović, Dejan Dragojević i drugi.

Upravo Dejan Dragojević je sada otkrio da je Ana imala intimne odnose sa Nikolom Lakićem, učesnikom aktuelne sezone "Zadruge", dok je Zvezdan Slavnić bio u zatvoru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Lakić

On je to otkrio u sinoćnoj emisiji "Izbacivanje".

- Dejane, kod tebe se nalazi zbirka pripovedaka Marka Đedovića - upitala je voditeljka Dušica Jakovljević aludirajući na prepiske koje je Marko ostavio njemu.

- Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali se*sualne odnose postoje - dodao je Dejan.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

- A Kačavenda, imali tu još priča? - upitala je Dušica.

- Ma tu su se svi družili, a sada šta se sve dešavalo i šta je ko sve radio, a to društvo je bilo u haosu, a držali su se, a sada su se raspali zbog neke babe, ma dajte - rekao je Dejan.

Podsetimo, Ana je nakon izlaska iz rijalitija obnovila vezu sa Acom Bulićem, ali su oni nedavno raskinuli. Kako se navodilo, Bulić nije mogao da podnese da se o njemu iznose stvari koje mu ne odgovaraju, što je činila Milena Kačavenda otkako je ušla u "Zadrugu".

Takođe, Lakić je u Zadruzi pričao da se sa Anom zbližio u kazinu, koji su oboje često posećivali, te da mu je pomogla da dođe do novca od ljudi koji su mu dugovali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike