"Treba mi psihijatar, loše sam": Miljana Kulić uplakana moli produkciju da napusti Belu kuću (VIDEO)

30.11.2023

14:56

0

Autor: M. J.

Zapretila je da će napraviti skandal

"Treba mi psihijatar, loše sam": Miljana Kulić uplakana moli produkciju da napusti Belu kuću (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Rijaliti učesnica Miljana Kulić sinoć je na žurci ušla u sukob sa bivšim dečkom Zolom i Lejdi Di, pa tokom cele noći bacala njegove stvari i pravila lom. 

- To se desilo sinoć pre zadatka sa Zolom, tražila je da se kao muvamo, oboje su krivi za ovo, ona kao da je htela da uđe u bilo koju priču, ja sam joj rekla da malo prikoči sa svim, ovim ipak nema ona 20 godina da se bavi tim stvarima. Što nije tražila sa nekim drugim zadatak samo je htela da izazove reakciju. Jel si tražila diskvalifikaciju? Evo sad će da te izvedu napolje samo tebe čekaju. Ti si ku**etina jedna namerno si to uradila da praviš priču oko sebe. Ona na ku**inski način traži da me izbace, sve je ovo uradila planski - rekla je Miljana. 

Situacija se nije smirila ni jutros, a Miljana gotovo celog dana plače. Eskalacija se dogodila kada se obratila produkciji i zamolila za pomoć stručnjaka, ali i da napusti imanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Ja tražim psihijatra, jer ja nisam dobro. Došla sam sa dva izveštaja, molim vas da me izvedete. Ja ću sve da uradim da me diskvalifikujete. U kakve situacije ja dovodim sebe? Molim vas izvedite me, napraviću neko sr*nje neće moći niko da me opere, molim vas teta Milice - govorila je Miljana u suzama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike