Marija Kulić besna na Miljanu: Nije ni mene ispoštovala, više joj ne šaljem ništa!

22.11.2023

16:47

0

Oglasila se nakon kazne Velikog šefa

Marija Kulić besna na Miljanu: Nije ni mene ispoštovala, više joj ne šaljem ništa!
Marija i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Veliki šef je danas u "Zadrugu" poslao pismo u kojem je saopštio učesnicima da do daljeg neće biti organizovane proslave na imanju jer ne znaju da ispoštuju ni slave ni rođendane.

Ovu odluku je na svom nalogu na Instagramu pozdravila Marija Kulić, koja je bila vidno iznervirana jer njena ćerka Miljana Kulić juče nije ni znala da je njena krsna slava, iako joj je porodica poslala i hranu i piće u "Zadrugu".

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

- E, svaka čast, Veliki šefe, za kaznu, samo što će ispaštati i oni koji znaju da ispoštuju proslavu. Ja sam sve sama spremala jer znam da voli kad ja skuvam, i tortu joj pravila i kolače, sarme, paprike, sve, a ona i ne zna koji je datum, ni da nam je slava, dolazi poslednja u pidžami, hranu nije ni pogledala, tako da nije ispoštovala ni mene. Više joj ne šaljem domaće, samo gotovo. Ona ne zna ni da se obraduje i zato više neću da se trudim. Ja ne mogu da jedem, a da ne pošaljem njoj za slavu, a ona ništa nije probala, pojeo ko je stigao - napisala je Marija na svom nalogu na Instagramu.

Instagram printscreen/marijakulic_mtaz
Objava Marije Kulić

Podsetimo, Miljana je juče šokirala sve kada je jedan zadrugar prišao da joj čestita slavu, a ona odgovorila da ni ne zna da proslavlja Aranđelovdan.Ona je kazala da su je samo probudili da dođe, te se ona pojavila u pidžami, pokupila hranu i sa Bukilićem otišla sa proslave.

Veliki šef je saopštio zadrugarima da će od sada imati samo žurke utorkom, te da će i to ukinuti ukoliko ne budu prisustvovali.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

- Ukidanje proslava podrazumeva slavlja svih vrsta kao i svega što uz to ide. Nećete više dobijati ni čestitke, ni poklone ni hranu od svojih najbližih. U narednom periodu, sve dok ne donesemo drugačiju odluku ćete imati jedino žurku utorkom uveče i to samo ukoliko budete učestvovali u ovom provodu - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike