Matora podvodila Sanju? Šok tvrdnje zadrugarkine žene zatresle Zadrugu: Prevare bi joj posle praštala i volela ju je više nego mene! (VIDEO)

28.11.2023

16:35

0

Autor: M. G.

Ogromna drama odvila se za crnim stolom u rijaliti kući u Šimanovcima

Matora podvodila Sanju? Šok tvrdnje zadrugarkine žene zatresle Zadrugu: Prevare bi joj posle praštala i volela ju je više nego mene! (VIDEO)
Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora imale su noćas još jedan ogroman okršaj za crnim stolom, u okviru „Pretresa nedelje". Dok je Stanojlovićeva s jedne strane insistirala da joj Matora oprosti, ona za to nije htela ni da čuje. Tokom te žestoke rasprave, Anita se nije libila ni da spomene Jovaninu nekadašnju ljubav, Sanju Stanković, a to je samo dodatno zakomplikovalo čitavu situaciju.

Naime, Anita je optužila Matoru što je „Sanji oprostila odnose koje je imala za pare", a što joj je navodno Tomićeva lično ispričala. Jovana, međutim, kada je to čula, potpuno je poludela i na sve je načine pokušavala da demantuje njene tvrdnje.

Anita Stanojlović, Printscreen Zadruga Official
 

- Oprostila sam poruke koje nisu bile intimnog sadržaja. Jedna osoba mi je rekla za poruke. Da, prešla sam preko toga - počela je bila Matora.

- Ja sam slala devojku da ima intimne odnose za pare, pa joj opraštala? Dolazila je kod tebe kući. Mislim da je Sanju više volela od mene - urlala je Anita.

- Vidiš šta k***arka priča. Ona hoće to da poredi sa njenim delom. Da si me prevarila, dala bih ti drugu šansu... - branila se Matora.

- Anita, ti misliš na Sanju? - pitala je onda voditeljka.

- Šta da pričam kad se ponaša ovako. Da. Mislim da je Sanju više volela od mene - odgovorila joj je ona.

- Moram da demantujem ovo što je Anita rekla za Sanju - nadovezala se Jovana.

Sanja Stanković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tvrdim da mi je to rekla - nije odustajala Stanojlovićeva, a kako je sve izgledalo možete pogledati i na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike