Matea Car u dramu umešala Anitinu majku! Otkrila da li je znala da njena ćerka vara Matoru: Videla me je na kameri

27.11.2023

08:44

0

Šok otkrića potresaju poznati par, ali i sve gledaoce rijalitija

Matea Car u dramu umešala Anitinu majku! Otkrila da li je znala da njena ćerka vara Matoru: Videla me je na kameri
Matea Car - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Glavna tema u "Zadruzi" već nedeljama jeste preljuba Anite Stanojlović. Kao što je već poznato, ona je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car, koja ne prestaje da šokira novim otkrićima.

Naime, Matea Car je otkrila da se sa Anitom dopisivala sve vreme dok se spremala da izgovori Matoroj "da" na Svetom Stefanu. Takođe, tokom njihovog dopisivanja tražila i slala joj je navodno intimne fotografije.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Matora i Matea se suočile u Zadruzi

Mnoge je zanimalo da li je Anitina majka bila ''saučesnik'' ove preljube, odsnosno da li je znala za dvostruki život svoje naslednice. Matea je odlučila da obelodani sve i u jednoj emisiji otkrije da li je imala kontakt sa majkom svoje ljubavnice.

- Anitina majka mi se nije ni obratila. Jedini kontakt koji sam imala sa njom, bio je taj. Ona me je videla na kameri, Anitin sin je bio pored i to je to - kazala je Matea u emisiji "Republika".

Antonio Ahel/ATAImages
Matora i Anita

Inače, mnogi gledaoci rijalitija pomislili su da je cela priča zapravo dogovor ovog trojca, a sve zbog toga što Matora i Anita, koje su u svađi, čine jedna drugoj određene stvari, poput kuvanja hrane i sređivanja kreveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike