„Rekao je da mu je najveća kazna što je Aleks napravio dete!" Marinkovićeva udarila na Cara: Svi se na kraju vrate Maji!

23.11.2023

11:40

0

Autor: M. G.

Filipova nekadašnja izabranica nije štedela

„Rekao je da mu je najveća kazna što je Aleks napravio dete!" Marinkovićeva udarila na Cara: Svi se na kraju vrate Maji!
Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. P.

Odgovarajući na pitanja vezana za bivšeg, Filipa Cara, te emocije koje je prema njemu gajila, a i one koje eventualno još uvek ima, Maja Marinković je voditelju Milanu Miloševiću kazala kako je on navodno priznao „da mu je najveća kazna što je Aleksandri Nikolić napravio dete".

- Da li je moguće da još uvek voliš Filipa Cara i da već dva dana samo pričaš o tome? - pitao je najpre voditelj, na šta je ona gotovo kao iz topa odgovorila:

„Mnoge stvari mene muče..."

Maja Marinković, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Pitala sam nekoga gde je taj prekidač za prekid emocija, vidiš da je moguće, da su emocije ostale. Mnoge stvari mene muče. Nije sramota biti iskren, ja sebe ovde predstavim najgoru, ali mislim da sam bolja od 90 odsto zadrugara.

Potom, Milošević je nastavio o tome kako je to moguće, kad je Car skoro oženjen i čeka dete s drugom ženom, pobednicom pređašnje sezone ovog rijaliti šoua.

- Šta ja imam sa tim, ako nekoga voliš, srce ne bira. Nisam rekla da ću da se petljam oko njega. On mene sigurno negativno komentariše, znam ga, znam da ružno priča o meni - kazala je Maja tada, na šta se njen nekadašnji izabranik Marko Janjušević Janjuš nadovezao:

Aleksandra Nikolić i Filip Car, ATAImages/M. M.
 

- Ona potencira Filipa Cara kako bi mogla meni da se inati, provalio sam je.

Međutim, Marinkovićeva je tada „izvukla keca iz rukava".

- Njega više boli ovo pitanje, nego pitanje sa Aneli. To pričam već dve godine zaredom. On kad vidi moje oči, on poludi.

- Ti si jedna budala, ja da ti kažem - odgovorio joj je on, ali Maja za to nije mnogo marila.

Svoje izlaganje je zaključila na sledeći način:

„Filip Car mene i dalje voli!"

Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mislim da Filip i dalje mene voli. Znam da on priča loše o meni, ali to mene ne ugrožava da pričam o svojim emocijama. Neću sad pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleks dete. Svi se na kraju vrate Maji Marinković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike