Aneli Ahmić stavlja tačku na odnos sa Janjušem: Raskrinkala ga da se ljubio sa drugom, pa tražila nagradu zbog toga!

22.11.2023

18:05

0

Posle razgovora sa Majom, sve se kod nje promenilo

Aneli Ahmić stavlja tačku na odnos sa Janjušem: Raskrinkala ga da se ljubio sa drugom, pa tražila nagradu zbog toga!
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali su blizak, ali turbulentan odnos u "Zadruzi", a svi su mislili da će na kraju završiti zajedno. Međutim, nakon što je razgovarala sa Majom Marinković, rešila je da stavi tačku na odnos sa njim.

I ne samo da je rešila da više neće imati nikakav odnos sa njim, ona je čak Janjuša i raskrinkala da se ljubio sa drugom devojkom u Zadruzi.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Janjuš i Aneli

- Drvo, ja sam došla da ti kažem neke stvari. Juče mi je svašta rekao jer sam odgovorila na neke prozivke. Tokom Mionine slave me je grlio, a pevačica Jovana se pućila i gledala ka nama, pa se on uznemirio - počela je Aneli, pa nastavila:

- Došla sam do jednog zaključka. Maja je bila u pravu, igrao se sa mnom. Pokušao je sa Jovanom pevačicom da ide u toalet. On se dogovarao sa njom, mimo mene, da idu tamo. Ona je rekla da se sa njim ljubila. Ovo je naša tajna, a ja se nadam da ću dobiti frizuricu jer sam ovo otkrila. Anđeli se poverila da su se ljubili. Stavljam tačku na odnos sa njim, definitivno.

Aneli se potom pravdala da nije htela da iznese ništa u javnost, ali se predomislila.

Printscreen Youtube/Tv Pink
Janjuš i Aneli

- Ja nisam htela ovo da kažem, pokušala sam u rehabu da pričam sa njim, ali mu ništa nisam rekla, a njegov osmeh je dovoljno toga rekao. Zna da ja njega uvek provalim. On je rekao da to mora Jovani pevačici da kaže, šta sam nameravala da ga pitam, pa se to po kući pročulo. Šta on ima da priča njoj šta sam ja rekla? Ne želim ja da budem ta koja je ljubomorna - rekla je Aneli i dodala:

- Jako se loše osećam, malo ću otići na žurku da je ispoštujem i vraćam se nazad - kazala je Aneli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike