Maja Marinković raskrinkala Filipa Cara! Zvao je da se vide dok je bio sa Aleksandrom: Nekom smrkne, nekom svane

27.09.2023

10:45

0

Autor: B. D.

Objavila je celu njihovu prepisku

Maja Marinković raskrinkala Filipa Cara! Zvao je da se vide dok je bio sa Aleksandrom: Nekom smrkne, nekom svane
Filip Car, Maja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Marinković rešila je da raskrinka bivšeg dečka Filipa Cara. Naime, pošto je on u jednom lajv uključenju ogovarao nekadašnju devojku, ona je rešila da mu vrati isto merom, te je objavila prepiske kojima ju je uznemiravao dok je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić. 

- Meni je svanulo, a verujem da će nekima da se smrkne. Nikada nisam volela kada je neko cinkaroš, kada neko nekome čini zlo. Svima je jasno da sam više puta bila ugrožena od strane iste osobe javno pred kamerama, bila omalovažavana i vređana, a ta ista osoba sada pokušava da stupi u kontakt sa mnom. Naravno, ja nikada nisam krila šta sam osećala prema toj osobi u to vreme, uvek sam bila iskrena, dok su drugi pričali totalnu drugu priču - rekla je Maja u obraćajnju pratiocima i dodala:

- Mislim da negde uvek istina izađe na videlo i nemam potrebu da bilo koga štitim. Istina je zapravo totalno drugačija, a sada imate priliku da vidite šta je zapravo istina, dok je u velikoj ljubavi sa verenicom - rekla je Maja, a onda je počela da objavljuje skrinšotove video-poziva i prepiski sa Carem. 

Osim reakcija na storije, bilo je i video-poziva, ali i poruka koje joj je kuckao dok je bio sa Aleksandrom. Car ju je čak i zvao da provede sa njim nekoliko dana, ali je ona to odbila. 

Podsetimo, Aleksandra je zbog neverstva Filipa Cara raskinula sa njim, a u medijima se pojavila vest da je Nikolićeva trudna, a lepe vesti je saznala pošto su raskinuli veridbu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike