Matora tražila papire za razvod, Anita kaže da ih neće potpisati! Potpuni haos! (VIDEO)

14.11.2023

08:54

0

Skandali između njih dve ne jenjavaju

Matora tražila papire za razvod, Anita kaže da ih neće potpisati! Potpuni haos! (VIDEO)
Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora rekla je kako će hitno zatražiti papire za razvod zbog izdaje koju joj je priredila supruga Anita Tomić.

- Ovo nije normalno u šta se pretvara rijaliti...Da si se ti ponašala kao ja, do ovoga ne bi došlo - kazala joj je Matora.

- Je l' sam ja mojoj mami rekla da nemam dužnost da je izdržavam?! Nisam ja tebe ostavila zbog mame, nego zbog toga što me je naterala da biram - rekla je Anita.

- Ti nisi osoba koja želi da bude voljena, ti nisi za brak, ni za vezu, radi šta hoćeš sa svojim životom. Od mene nećeš dobiti sažaljenje - Matora nije stedela reči.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

 

- Je l' si ti svesna da si osramotila moju porodicu?! Sve što sam uradila, uradila sam iz ljubavi prema tebi. Ti sve to dok si imala, ti si meni radila ovo. Ja sam zaslužila da mi kažeš istinu. Moji otac i majka su ti rekli da dovedeš to dete kod njih kući. Kakav si ti monstrum da sa mnom funkcionišeš sa mnom svakog dana kao ovde, a da drugu želiš?! Da ja tebi plačem na dan venčanja, da ti mene svaki dan napadaš, da kao ide da kuvam priče. Da, jesam se čula sa MC Aleks u studiju, pisala sam Saneli, nisam htela da budem s tobom u vezi. Ja sam se pokajala kad si došla sa detetom - sasula joj je Jovana sve u lice.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Anita, skandal sa Matorom

 

- Da li ti znaš da tebe žali pola sveta i pola javne scene i priča o izdaji koju si ti doživela - konstatovao je voditelj.

- Ne treba niko da me žali. Mene niko nije voleo kao Anita i to me je kupilo. Ja jesam bila zaljubljena, ali sam to uradila jer se neko po prvi put borio za mene...Ja sam imala mir u sebi. Neko sam ko je iskompleksiran, ljubomoran. Ona kada je u Kruševcu, tražila si mi da palimo video poziv da spavamo. Mi smo spavale na video pozivu zajedno, a ti se pre toga čuješ sa Mateom. Ispričala si Mileni Kačavendi jednu stvar koju samo ti i ja znamo situaciju. Ti si imala potrebu da nagovestiš da će i to možda izaći - rekla je Matora, koja je tražila razvod.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora u Eliti

 

- Kad je bilo to s Bojanom, ja sam napisala poruku: "Je l' možeš da veruješ šta ovaj priča da smo bili?" - rekla je Anita. - Sve što sam radila tvom detetu, radila sam od srca. Od ovoga dana, bude li jedan moj prijatelj poslao nešto, frizer, Tijana haljinu, smatraću to poniženjem mene, ne zaslužuješ ništa ni od koga. Nek ti šalje švalerka i mama...Tražiću razvod da stigne ovde - odlučna je Matora.

- Ja neću potpisati - rekla je Anita, a zadrugari su bili šokirani njenom hladnoćom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike