Matorina bivša o skandalu u Eliti: Sad je jasno zašto je Anitina majka rekla za svoje dete da je zlo

13.11.2023

18:59

0

Autor: M. J.

Iako nije u najboljem odnosu sa Matorom, u potpunosti je na njenoj strani

Matorina bivša o skandalu u Eliti: Sad je jasno zašto je Anitina majka rekla za svoje dete da je zlo
Copyright ATAImages/ A.A.

Nedavno je u rijalitiju "Elita" došlo do pravog haosa, kada je Jovana Tomić Matora saznala da joj njena supruga Anita nije bila verna. Naime, u kuću je došla Matea Car koja je posvedočila da joj je Anita slala eksplicitne slike, pa čak i na dan njihovog venčanja. Osim toga, priznala je da su dugo bile u kontaktu, a Matoru su ova saznanja porazila. 

Anita i Jovana su se upoznale u rijalitiju, a ona nije prva Jovanina "rijaliti ljubav". Naime, osim što je dugo bila u vezi sa Sanjom Stanković, turbulentan odnos je imala i sa Sandrom Bajić, poznatijom kao MC Alex. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Sandra se oglasila povodom novonastale situacije i istakla da je šokirana Anitinim ponašanjem.

- Iskreno ne znam odakle da počnem. Prvo, odmah da se ogradim, Jovana i ja nismo u najsjajnijim odnosima, ali ovo zaista niko nije zaslužio. Prva nisam ispala u nekim situacijama fer, ali da budeš ovoliki ološ da ideš do samog kraja zarad nekog višeg cilja. Ja razumem, u 21. smo veku, prebrzo život ide, borba za egzistenciju je i te kako prisutna, ali da gaziš ovako čoveka mi je dno dna. Sada mi je jasno kada je Jovana u besu izrekla da je Anitina majka rekla da je Anita zlo i da je na sve spremna. Zamisli ti da majka kaže za dete ovako nešto. Okej nije se konkretna prevara desila misleći na fizičku, ali ovo je veće od prevare, ovo je gaženje, izdaja, iznuda, ne znam ni kako da objasnim, rekla je ona pa dodala:

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
 

- Ja se nadam da će Jovana napokon da otvori oči, posveti se maksimalno sebi i svojoj porodici... ganja neku ljubav i pažnju...pa u porodici sve to ima. Prioriteti se moraju poštaviti, a onda dođe samo od sebe sve što želiš - rekla je ona za Pink. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike