Anita uzimala novac od Matore, pa davala majci?! Zadrugari ne biraju reči: Ovo se ne radi ni neprijatelju! (FOTO, VIDEO)

11.11.2023

11:50

1

Svi su bili oštri

Anita uzimala novac od Matore, pa davala majci?! Zadrugari ne biraju reči: Ovo se ne radi ni neprijatelju! (FOTO, VIDEO)
Matora, Anita - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga official

Jovana Tomić Matora, saznala je da joj je supruga Anita Tomić bila neverna, a onda su učesnici "Elite" bili šokirani i naveli neke detalje.

Žana Đorđević oplela je po Anitinoj majci, koja je navodno uzimala novac od svoje ćerke i njene žene.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Žana Đorđević

 

- Ono što mi je jako degutatno u ovoj priči je ponašanje Anitine majke, jer nije dobila 5000 evra, nego 500 hiljada od Matore i Anite. Sramno je da tako nešto govori. Ja sam porazgovarala sa Anitom i rekla joj da je mogla da kaže sve Matoroj, a nije. Jovana je željna ljubavi, to je činjenica - započela je Žana, koja nije štedela Anitinu majku.

- Za mene kažu da sam možda surova, ali ja uvek pre ulaska u odnos proverim s kim imam posla. Jovanu u ljubavi i prijateljstvu ljudi koriste. Vreme je da promeni neke stvari. Sramotno je i kako se ponela Antina majka, jer od toga počinje sve. Ona ima narušene porodične vrednosti. Sram te bilo, treba da se stidiš jer si od ćerke tražila da uzima pare, kako bi ti dala - ispričala je Žana.

"Anita je bezdušna"

Milena Kačavenda takođe je izrazila svoj stav.

- Ja sam šokirana, ali svesna da je ovo moguće. Njivo venčanje su neki podržali, a neki ne, ali je veći deo javnosti bio za tu ljubav. Anita je bezdušna, jer se sa drugom devojkom čula na dan venčanja. Ovo se ne radi ni neprijatelju. Možete li misliti da ona na dan venčanja gugla neke kapljice vode, tokom čega misli na neku drugu ženu. Ovo je za mene šok - izjavila je Milena, pa nastavila:

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Milena Kačavenda

 

- Anitina ljubomora kad je Matora u pitanju je abnormalna, nije normalna. Matora je dala sve da njihov odnos ima budućnost, a ona je sve ovo uradila. Matoroj je mnogo bolje da je ovde, jer ne znam šta bi radila da je kod kuće? Mislim da okruženje nije pogrešno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike