Tatu-majstor potvrdio da je Anita htela da posveti tetovažu ljubavnici: Pitala me je za to dva-tri puta!

13.11.2023

18:24

0

Ovaj detalj skandala su svi zapamtili

Tatu-majstor potvrdio da je Anita htela da posveti tetovažu ljubavnici: Pitala me je za to dva-tri puta!
Matora, Anita - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Tatu-majstor potvrdio je priču Matee Car da je Anita Tomić želela da istetovira kapljice vode na telu.

Ovaj simbol Anitu bi podsećao na Mateu, koja je u horoskopskom znaku vodolija.

- Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noć, sve sam ih tetovirao - izjavio je tatu-majstor i objasnio.

ATAImages/Antonio Ahel
Anita, Matora Tomić

 

- Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram... Prvo toga sam tetovirao  Anitu i Matoru, Karića, pa Tijanu Ajfon, a onda je došla Anita ponovo i rekla: "Da mi istetoviraš posle nje kapljicu vode, kao suza da izgleda", a ja sam rekao sam: "Cekaj da zavrsim ovo" ali nisam je posle opet tetovirao, ne znam sta se desilo Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je šta od njih tražio te noći. Glupo je da od Matore izigrava budalu, ako je već tako - ispričao je on za Pink.rs.

Matoroj se srušio svet

Jovana Tomić Matora prolazi kroz težak period, otkako je saznala da joj je supruga Anita bila neverna jer se za vreme njihove najveće ljubavi sočno dopisivala sa Mateom Car.

Nedavno je Jovana otkrila da je Anita manipulisala detetom sa njom.

Instagram printscreen/matora23
Anita, Matora Tomić

 

- Držala sam lajv sa Mateom, uradile me kao budalu, ja posle odvedem njeno dete u park, a one se kuckaju. I to što je manipulisala detetom sa mnom, sve mi ima smisla. Priznala je Mileni da je pravila lažne frke zbog toga. Marko i ja se na stepenicama ubismo od plača jer smo postali kumovi, on mi kaže da idem po Anitu, a ona sedi na stepenicama i govori mi da je pustim jer drži lajv. Tačno je čekala da se javi - izjavila je Matora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike